Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Περί Δημοσκόπησης

Κάνοντας το ερώτημα της δημοσκόπησης που έτρεξε τις προηγούμενες μέρες θέλαμε μέσα από αυτή, (αλλά και από την συμμετοχή σας, η οποία δυστυχώς ήταν αντιστρόφως ανάλογη με την επισκεψιμότητα του blog),  να αναδείξουμε μέσα από αυτή την διαφορετικότητα των οπαδών μας, σε θέματα ομάδας. Θέλαμε για αυτή την "διαφορετικότητα" που όλοι μας τόσο ευαγγελιζόμαστε να δείξουμε πως πραγματικά την πιστεύουμε, την εννοούμε και την διεκδικούμε.
Δυστυχώς, τα αποτελέσματα ήταν
απογοητευτικά για μας, τόσο από τις απαντήσεις σας, όσο και από την συμμετοχή σας.
Περιμέναμε πως η συντριπτική πλειοψηφία των συνοπαδών μας να είναι κατά του "οποιουδήποτε" τρόπου σωτηρίας, άρα και παραμονής της ομάδας μας στην Σούπα λιγδα.
Για μας η δημοσκόπηση κατέδειξε αν και με μικρή συμμετοχή το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει αυτή την στιγμή ανάμεσα  μας, το πρόβλημα του διχασμού. Οι οπαδοί είναι διχασμένοι. Διχασμένοι για τον Πηλαδάκη, διχασμένοι για τον προπονητή, διχασμένοι για τους παίχτες, διχασμένοι για τους συνοπαδούς τους, διχασμένοι με την ΑΕΛ.
Δυστυχώς αυτός ο διχασμός, αν και φάνηκε πως με την πιθανή πρόσληψη Τσιώλη, θα πάψει, μάλλον μεγάλωσε...
Δυστυχώς ο διχασμός και η ανέχεια που υπάρχει σήμερα στην κοινωνία μας πέρασε και στις τάξεις της ΑΕΛ.

Για την ιστορία :
Ψήφισαν 74
Ναι 35 αναγνώστες
Όχι 39 αναγνώστες




Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλεπεις απετυχες οικτρα με την δημοσκοπηση. Καταφερες ομως να διχασεις τον κοσμο για μια ακομη φορα. Γιατι εσυ εισαι αυτος που διχαζει τον κοσμο. Προφανως και αυτη ειναι η επιδιωξη σου.

Ανώνυμος είπε...

Γλύψε εσύ τα αρχίδια του Πηλαδάκη και άσε τον κουρσάρο να κάνει αυτό που κάνει πολυ καλά μέχρι σήμερα. Γιατί τον φοβάστε τόσο;

Ανώνυμος είπε...

kala re sy o prwtos se enoxlei ena site me ali8ies kai de se enoxloyn ta papagalakia?

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ενας απο αυτους που ειπαν "οχι", φιλε μου.
Αλλα, τελικα δε νομιζω να ειναι σωστο για την ΑΕΛ να μην ανταγωνιζεται επι ισοις οροις με τους υπολοιπους κρατικοδιαιτους και παρασιτα και γνωστα καφενεια των αθηνων-θεσσαλονικης. Στην τελικη και απο εμενα κρατουν φορους και δεν γουσταρω να πληρωνω το χανουμι να παιζει μπαλα στο οακα και να μην πληρωνει ενοικιο και απεναντιας να απειλουν κιολας! Η να βγαινει ο μαχλας και να λεει οτι ναι μεν να ξεβρωμισει το ποδοσφαιρο και να μπουν κανονες αλλα να βοηθησει η πολιτεια την φοφη!

Ανώνυμος είπε...

ma poso prosopolatres eiste orismenoi mou thimizete ta xoriatakia pou otan erxete o mousafiris apo tin poli arxizoun to glipsimo,ksypniste provataaaaaaaaaaaa