Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Πυθία

Πάμε στοίχημα πως από αύριο θα αρχίσουν τα παπαγαλάκια με πρώτο το Μέγα Μαΐστρο της δημοσιογραφίας να λένε πως ο Πηλαδάκης του έκανε πρόταση, αλλά αυτός ζητούσε το ένα ζητούσε το άλλο και τι να κάνει ο πρόεδρος σε δύσκολους καιρούς που ζούμε δεν μπορούσε να του παραδώσει τα κλειδιά για κάτι που τόσα χρόνια προσπαθεί, κλπ κλπ κλπ
Οι γνωστές μέθοδοι του Γκέμπελς, όπου
Γκέμπελς για κάποιους οι οποίοι ίσως δεν ξέρουν ήταν ορισμένος από το Χίτλερ ως επικεφαλής της προπαγάνδας. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8C%CE%B6%CE%B5%CF%86_%CE%93%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%82

Γνωστές οι μέθοδοι πλέον στην πόλη μας... γνωστοί και οι οπαδοί του Ναζιστή Γερμανού Υπουργού Προπαγάνδας που τον αντιγράφουν είτε από μικροφώνου είτε από πένας (για όσους πλέον τους διαβάζουν).
Αλλά να πω και το άλλο ακόμη και δίκιο να χουν, (που δεν έχουν), πως να πειστούμε από τον πρότερο βίο του Πηλαδάκη? Πως να καταπιούμε αμάσητο ακόμη μια στραβή για συσπείρωση και ένωση??

«Δώστε σ’ αυτόν τον άνθρωπο ένα μικρόφωνο ή έναν καλό στυλογράφο και θα κάνει τους Εβραίους να αυτοκτονήσουν από ενοχές». 
Χάινριχ Χίμλερ (αρχηγός των SS) για τον Γκέμπελς


Σας θυμίζει τίποτε???? 



Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ομως δεν μας ειπες εκ μερους ποιου μιλας και καταφερεσαι μονο εναντιον το Πηλαδακη? Γιατι δυστυχως για σενα και τους ομοιους σου, δεν τρωμε κουτοχορτο ολοι σ'αυτην την πολη

vissini coursaros είπε...

Γιατί σώνει και καλά πρέπει να μιλάω εκ μέρους κάποιου? Αυτά που κατηγορώ στους άλλους ή αυτά που δεν μου αρέσουν δεν...
Όσο για τι κουτόχορτο, Μας έχει ταΐσει τόσο πολύ ο πηλαδάκης όσο δεν φαντάζεσαι... απλά κάποιοι σαν εμένα μπούχτισαν καποιοι άλλοι πάλι..

Ανώνυμος είπε...

Το κακο με σας ειναι οτι ειστε προθυμοι να πιστεψετε και να προωθησετε οτιδηποτε εναντιον του Πηλαδακη εξυπηρετωντας προφανως τα δικα σας συμφεροντα, και μαλιστα χαιρεστε στο οποιοδηποτε λαθος του ενω αντιθετα εκενυριζεστε οταν η ομαδα κανει κατι καλο. Και δυστυχως υπαρχουν πολλα προθυμα αυτια για να προπαγανδισετε. Σε φανταζομαι εσενα και τους ομοιους σου να κλαιτε με μαυρο δακρυ (οχι απο χαρα βεβαιως) οταν η ομαδα μπηκε στο καινουριο γηπεδο ή οταν πηρε το κυπελο. Σωστα?

vissini coursaros είπε...

Πόσο λάθος κάνεις. Δυστυχώς και μεις ήμασταν από αυτούς που φωνάξαμε "πηλαδάκη να το ξέρεις", ήμασταν από αυτούς που υπογράψαμε για το γήπεδο της ΑΕΛ (και όχι του πηλαδάκη), και τέλος τέλος ήμαστε αυτοί που όταν τα φώτα της ράμπας σβήσουν για τον πρόεδρο εμείς θα μαστε ακόμα στο κάγκελο και θα φωνάζουμε ΑΕΛ Σ ΑΓΑΠΩ.. Για μας η ΑΕΛ είναι πέρα από ένα πρόσωπο, σε αντίθεση με άλλους, για μας η ΑΕΛ δεν είναι ούτε κονόμα ούτε lifestyle. Και επειδή εμείς εδώ αγαπάμε την Δημοκρατία των πολλών και όχι την μοναρχία (καταλαβαίνεις πιστεύω), μπορείς ότι ώρα θέλεις να γράψεις ένα κείμενο με τις απόψεις σου, να μας το στείλεις, και εμείς θα το αναρτήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη πως φανταζοσουν το γηπεδο της ΑΕΛ? Με τι χρηματοδοτηση? Πες μου γιατι ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα μπορουσε να γινει ενα γηπεδο της ΑΕΛ και οχι του Πηλαδακη οπως διατεινεστε. Γιατι οσον αφορα την ερωτηση σου σχετικα με το κοστος ενοικιασης του γηπεδου, την θεωρω αν οχι ανόητη, τουλαχιστον απλοική, και ισως λαικιστικη.
Οσον αφορα το αρθρο που προτεινεις, δυστυχως δεν ψαχνω να βρω λογο υπαρξης μεσω της ΑΕΛ στο δικτυο ή στα ερτζιανα, ετσι ωστε να παρεμβαινω καθε λιγο σχολιαζοντας τα κακως κειμενα (που σαφως υπαρχουν) και κανοντας μονο κακο στην ομαδα. Ειμαι ενας απλος φιλαθλος που κουραστηκα απο τα λαικα δικαστηρια και τα βρισιδια

vissini coursaros είπε...

Δεν θα αποφύγω την ερώτηση περί γηπέδου. Θα απαντηθεί εν καιρό και με στοιχεία, απλά τώρα θα απαντήσω με ερώτηση (ρητορική), Έλεγε ότι θα μπορούμε όλοι μας να γίνουμε μέτοχοι μέσω ομολογιών στο γήπεδο? Το έκανε??
Επειδή και γω κουράστηκα (και δεν βαρέθηκα), να ακούω τις παπαριές του κάθε δημοσιογραφίσκου που καθοδηγεί τους ακροατές φτιάχνοντας κλίμα και κάνοντας κωλοτούμπες, για αυτό έγινε το blog, αν κουράστηκες να μας διαβάζεις η επιλογή είναι απλή. Αν πάλι όχι εμείς (δύο είμαστε), θα ψάχνουμε, θα ρωτάμε και θα τα βγάζουμε... πιστεύω πως η πραγματική ενημέρωση δεν είναι λαϊκό δικαστήριο, και έτσι θα συνεχίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Aν η αποψη σου για την αληθινη ειναι να δειχνεις τον Πηλαδακη να διασκεδαζει με τον Ρεμο, λυπαμαι. Ειναι απλα γλειωδης προπαγανδα.

Ανώνυμος είπε...

esena re anwnyme o phladakis s evale na ton yperaspisteis?