Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Έβγαλε και η Μύγα Κώλο

Πρέπει να το παραδεχτώ... πρέπει να το παραδεχτώ, έχω βίτσια και δυστυχώς ή ευτυχώς το βίτσιο μου δεν περιορίζεται στο να διαβάζω τα σχόλια των αναγνωστών στον ηλεκτρονικό τύπο Πανελλήνιας εμβέλειας αλλά πιάνω τον εαυτό μου να διαβάζει σχόλια ακόμη και σε βολιώτικα blogs, εκεί δηλαδή που μπορεί ο καθένας να γράψει οτιδήποτε (εκτός και αν λογοκριθεί).

Στις 24-2-11 ο χοντρούλης είχε κάνει την εξής δήλωση :
"Σας δίνω όμως το λόγο μου ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσω. Ήδη ψάχνω τη διάδοχη κατάσταση γιατί σιχάθηκα κάτι γλοιώδεις τύπους σαν και εσάς. Τότε να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθετε εκεί που σας αξίζει."
Δηλαδή τους το χε ξαναπεί!! Εκείνοι όμως, (ειδικά οι δημοσιογράφοι), μες την αλαζονεία της ομολογουμένως καλής πορείας της ομάδας τους και με δικαίωμα που τους έδωσε η δική μας Ομάδα, ειδικά μες το γήπεδό μας νομίζαν ότι έγινα τα αφεντικά της Θεσσαλίας.... Ποιοι? εκείνοι που το ίδιο τους το αφεντικό, που έγλυφαν με τα σάλια τους τους έφτυνε κατάμουτρα καιρό τώρα. 
Να και τα χθεσινά:
"Να πάνε αυτοί (σσ οι βολιώτες),την ομάδα εκεί που τους αξίζει. Τέταρτη, ίσως και τρίτη εθνική, "

Το σχόλιο μας για την συμπεριφορά του γελαδάρη το έχει η επικεφαλίδα αρκετά λερώσαμε τούτο δω τον βυσσινή τόπο με ανύπαρκτους.
. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: