Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Παραπληροφόρηση.. Ως Πότε?? Και Γιατί??

Αντιγράφουμε από το sportlarissa.gr, καθώς και από το sportdog.gr της δηλώσεις που έκανε ο χοντρός εναντίον του πηλαδάκη, Στις Δηλώσεις του sportlarissa.gr  λείπει κάτι ή στις δηλώσεις του sportdog.gr προστέθηκε κάτι? Τελικά ποιοι βάζουν πλάτη στο να μικρύνουν την Ομάδα και γιατί? εμείς απλά ρωτάμε...

sportlarissa.gr

Για άλλη μια φορά ο φερόμενος ως «παραγκάρχης», Αχιλλέας Μπέος, εξερχόμενος από το έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερλιγκ μίλησε για τις εναντίον του κατηγορίες και σχολίασε την επιστολή του Κώστα Πηλαδάκη κάνοντας για άλλη μια φορά κρύο χιούμορ… «Θεωρώ ότι η επιστολή θα πάει σε πειθαρχικό όργανο, θα απαντήσει επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Θα του πρότεινα να κάνει πρόεδρο τον Βέρτη να κάνει συναυλίες επί χόρτου κι επί πάγου! Αν θεωρεί ότι τη Λάρισα την έριξε ο Μπέος να κάνει προεδρικό διάταγμα να μείνει στην κατηγορία», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
http://sportlarissa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6122:2011-03-15-14-56-20&catid=9:superleague&Itemid=15


 sportdog.gr


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρθηκε στην επίστολή που έστειλε η ΑΕΛ. «Η επιστολή της Λάρισας πρέπει να πάει σε πειθαρχικό όργανο. Εμείς δεν βάζουμε 17.000 οπαδούς στο γήπεδο και μετά δηλώνουμε 4.000. Ο κ .Πηλαδάκης να βάλει πρόεδρο τον Βέρτη και να κάνουν συναυλίες επί χόρτου και επί πάγου. Αν θεωρεί ότι την ΑΕΛ την έριξε ο Μπέος, τότε ας σωθεί με προεδρικό διάταγμα», τόνισε ο κ.Μπέος.
http://www.sportdog.gr/article/18328/valei-proedro-ton-verte




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια στο athleticlarissa γιατί έκλεισαν? Τα σχόλια στο sportlarissa γιατί έκλεισαν? Τα σχόλια στο larissafc γιατί επιτρέπονται μόνο σε φακελωμένους χρήστες και γιατί διαγράφονται σχόλια εναντίον των μονστερς? Το γκεστμπουκ των μονστερς γιατί έκλεισε? Τα σχόλια στο olavisini γιατί περνάνε από φίλτρο?

Παλι καλα που υπαρχετε κι εσεις

Ανώνυμος είπε...

Το larissafc δεν ειναι site ή blog να γραφει καποιος ανωνυμα.Είναι forum. Δε διαγραφονται σχολια εναντιον των monsters,διαγραφονται ανυποστατες βλακειες που εξυπηρετουν οπαδικα μικροσυμφεροντα.