Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

47 Χρόνια ΑΕΛ....

Συμπληρώνονται αύριο ακριβώς σαράντα επτά χρόνια από την ημέρα που μια ομάδα εμπνευσμένων διοικητικών παραγόντων των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Λάρισας κατάφερνε να επικυρώσει στο Ωδείο της πολυαγαπημένης μας Λάρισας την ίδρυση του Σωματείου μας, του Φιλάθλου Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λαρίσης» (Α.Ε.Λ.)
.

Στην διάρκεια των ετών που μεσολάβησαν η Α.Ε.Λ. πήρε το δρόμο της, δρόμο που χαράχτηκε από ένδοξες στιγμές, από μεγαλοπρεπείς θριάμβους και χαρές, αλλά που επίσης στοιχειώθηκε από λύπες και κυρίως από το χαμό πολλών εξαίρετων μελών της οικογένειας Της.
Η ίδρυση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και η καθιέρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου πριν από περίπου τριάντα χρόνια, φυσιολογικά επεφύλαξε για το Σωματείο μας το ρόλο του αφανούς συνοδοιπόρου - συμπαραστάτη και παράλληλα της πολύτιμης κοιτίδας των ιδεωδών και των αξιών που οι ιδρυτές της Α.Ε.Λ. το 1964 είχαν στο νου και στην καρδιά τους.
Στα χρόνια των τεράστιων επιτυχιών η Α.Ε.Λ. (η «Ερασιτεχνική» όπως τότε την αποκαλούσαν) ήταν εκεί, φροντίζοντας τα τμήματα υποδομής, από τα οποία φιλοδοξούσε η πόλη να ξεπηδήσουν οι άσσοι της πρώτης ομάδας. Στα χρόνια της πτώσης και της αναξιοπιστίας, η μητρική Α.Ε.Λ. ήταν και πάλι εκεί τείνοντας χείρα βοηθείας σε περιόδους κρίσιμες, βοηθώντας να κρατηθεί η σπίθα αναμμένη. Και όταν χρειάστηκε η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. να κάνει το βήμα μπροστά, διαγράφοντας το πρόσφατο μαύρο παρελθόν της, η μητρική Α.Ε.Λ. ήταν ξανά παρούσα, αλλάζοντας το καταστατικό της όνομα σε «Α.Ε.Λ. 1964» εξυπηρετώντας τον υψηλό σκοπό της Α.Ε.Λ.ικής αναγέννησης.
Σήμερα γιορτάζουμε ως Α.Ε.Λ., την τεσσαρακοστή έβδομη επέτειο από την δημιουργία μας. Σε μια περίσταση άτυχη για την επαγγελματική ομάδα της Π.Α.Ε., η Α.Ε.Λ. 1964 δίνει το παρόν, δηλώνοντας πρόθυμη να βοηθήσει με όποιον τρόπο της ζητηθεί. Η συσπείρωση όλων είναι αναγκαία.
Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε με πείσμα, συνέπεια, μεράκι και υψηλούς στόχους την αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και την υποδειγματική λειτουργία των τμημάτων υποδομής μπάσκετ, βόλλευ και στίβου βάζοντας το βυσσινί άλογο στις καρδιές εκατοντάδων νέων αθλητών και αθλητριών του νομού μας.
Στην προσπάθειά μας αυτή, ως μητρικό σωματείο καλούμε κάθε φίλο της Α.Ε.Λ. να γίνει μέλος στην οικογένεια της Α.Ε.Λ. και να εγγραφεί μέλος Της συνεισφέροντας ο καθένας με τις δυνάμεις του και με τον τρόπο του στην προσπάθεια του Σωματείου.
Για πληροφορίες και online αίτηση εγγραφής, μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα του Φ.Σ. Α.Ε.Λ. 1964 www.e-ael.gr ή να αποστέλλετε email στο info@e-ael.gr

Πηγή : www.e-ael.gr 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: