Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Και Τώρα...??

Πριν αλέκτορας λαλήσει τρεις, πριν ακόμη τελειώσει το μέγα θέμα των αδειοδοτήσεων, πριν ακόμα συνειδητοποιήσουμε ότι η ομάδα αλλάζει κατηγορία και του χρόνου θα αγωνίζεται στα αλώνια της Β εθνικής ή  Football League κατά το νεότερο, πριν καταλαγιάσουν οι διαβεβαιώσεις (ξέρετε εσείς από ποιους), ότι ο μεγαλομέτοχος "τακτοποίησε" τα τρέχοντα και δε χρειάζεται να ασχοληθεί περισσότερο με το καράβι, εξάλλου αυτό έχει μπει στον αυτόματα χρόνια τώρα και αρμενίζει, έσκασε μία ακόμη προσφυγή παίχτη της ΑΕΛ.

Λέξη άγνωστη στην Πηλαδακική εποχή ως σήμερα. Μικρό καθυστερήσεις, που έχουν όλες οι ομάδες η απάντηση των μεγαλοδημοσιογράφων της Λάρισας μέχρι τώρα. Έκλεισε τα θέματα της τρέχουσας περιόδου ο πρόεδρος και αναχώρησε για Αθήνα (τι δουλείες έχει να κάνει στην Λάρισα εξάλλου ε??),
Το καράβι μπατάρει, ακολουθούν και άλλες προσφυγές, και από Έλληνες παίχτες, λεν οι δικές μου πληροφορίες.
Εξάλλου μη θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι η αρχαιοτέρα μέρες τώρα αναφέρει "οικονομικό" ρεπορτάζ ομάδας, όλα με συνεννόηση γίνονται, βγαίνει ο λαγός από το λαγούμι, και μετά έρχεται και η επιβεβαίωση.
Και κάτι ακόμα, όχι πως στις άλλες ομάδες ήτανε, αλλά υπάρχει μια παροιμία που λέει "νηστικό αρκούδι δεν χορεύει" , παραφράζοντας την θα πω " πως ήθελες να σώσεις την κατηγορία κύριε μεγαλομέτοχε με παίχτες απλήρωτους?" ή τα πόνταρες όλα στο ότι θα πέσει ο νιόνιος λόγο μη αδειοδότησεις (για αυτό και η προσπάθεια), και τώρα σκάνε τα κανόνια?
Και το κακό είναι πως έρχονται και αλλά....




Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AYTA ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 20% ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60% ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΑΣΟΥΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

MONO ETSI ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.......ΜΕ 50-60% ΚΑΤΩ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ......

dapan είπε...

Κάποια μουνάκια κάνουν χαβά στο Λάζαρο Παπαδούλη στο chat χρησιμοποιώντας το nick name μου.,.. τόσο άντρες είναι.!!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ψυχραιμία-πάντως όσοι ξέρετε από δενδροφύτευση να είστε έτοιμοι-να είστε στις επάλξεις

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

σκέψου πότε χρειάζεται να κάνεις δεντροφύτευση και θα καταλάβεις