Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Απλά Απολαυστικός!!!

Οι παρακάτω ατάκες ακούστηκαν σήμερα... :
Ρε ας σοβαρευτούμε καμία φόρα!!! χαχαχαα ! και το άλλο, θες να ακούς ότι σε συμφέρει γιατί έτσι ακούς αυτά που θες!, άλλο καλό που παίζει τελευταία, πρέπει να βρούμε όλοι αυτά που μας ενώνουν.!!! και να μη ρίχνουμε νερό στο μύλο της διχόνοιας κλπ κλπ Ναι ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά γιατί πρέπει η κρατούσα άποψη να είναι ΠΑΝΤΑ αυτή που έχει ο δημοσιογράφος? γιατί πάντα ο εκπρόσωπος τύπου ή Μέγας Μαΐστρος κατ εμέ να έχει πάντα και μόνο δίκιο? Αυτός δεν ήταν που μας τα έλεγε γιουβέτσι σαν εκπρόσωπος? αυτός δεν είπε ότι το τίμημα του γηπέδου θα ναι συμβολικό?
Τα ξεχνάει τώρα αυτά? Ή είναι λάσπη όλα αυτά?  Να πούμε και άλλα? τι να πούμε για τον Κανόμπιο που φταίνε οι ανώριμοι φίλαθλοι για την προσφυγή που έκαναν "ζήτημα" μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και την Καβάλα? Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον ρε γαμώτο. Πάει καλά? Ανέφερε και τις γριές, αν μας ένοιαζε η γριά θα ακούγαμε για τη γριά και όχι για την ΑΕΛ. Μας νοιάζει η ΑΕΛ και πονάμε. Εσύ μπορείς να λες ότι "χαίρονται" κάποιοι που βγήκαν αληθινοί αλλά εγώ σου λέω πως αυτοί πονάνε διπλά, και για αυτό τα χώνουν, για να μη το ξαναζήσουν.
Και γιατί όταν τα περισσότερα μηνύματα του τι λένε αυτός σκέφτεται αν πρέπει να τα σχολιάσει.? Γιατί το να κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι θα κάνει καλό στην ΑΕΛ και η διαφάνεια και το όλα στην φόρα όχι?
Μας μίλησε και για γκρίζο, μας είπε ότι πρέπει να του δώσουμε και απόχρωση!!  Απόχρωση στο γκρίζο!! τι άλλο θα ακούσουμε ρε !!!
Βγήκε και ο κυριούλης που νωρίτερα έδωσε και το κινητό του στον αέρα, να μιλήσει για φιλάθλους και οπαδούς, αυτός που πριν λίγες μέρες είπε πως πρέπει να εκλείψουν οι οπαδοί και να είναι μόνο φίλαθλοι στο πλευρό της ΑΕΛ!!!
Έγινα και  κατασκευαστής ταμπελών, μου έδωσε αυτό το επίθετο, αυτός που μας λέει ότι ξέρουν κάποιοι  τι έχει προσφέρει για την ΑΕΛ. Δε το αμφισβητώ αυτό, απλά προσθέτω ότι το έκανε ΈΜΜΙΣΘΑ με ότι αυτό συνεπάγεται, και συνεπάγεται πολλά. 





Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fang1.
ακουγοντας ραδιο σημερα γελασα πολυ και πλεον οχι μονο εχει αηδιασει την πολη με αυτα που λεει αλλα και μας κοροιδευει τοσο καιρο ολους μας μεσα απο την υποτιθεται καλη δημοσιογραφια του..τελικα ποιος φταιει που πεσαμε ??σαν να βλεπω το βιντεο με τον χιτλερ που παραλληλιζει τον πηλαδακη και τους υπολοιπους..ακομα γελαω με αυτο..ποση κοροιδια ακομα?μακαρι να κανει καμια κινηση ο προεδρος να τα αλλαξει ολα αλλιως θα εχουμε την εξοδο του μεσσολογιου απο πολλους...και εννοω σε ολα τα επιπεδα..και τερμα η κοροιδια μεγαλε δημοσιογραφε δεν κουραστηκες ακομα..??/παντα να καλυπτεις τα σκατα..αλλα η αελ ειναι ιδεα οχι μαγαζι γωνια μην το ξεχνατε αυτο ολοι εσεις...που εχετε κερδος απο αυτο..

Ανώνυμος είπε...

Σωστα επεσε και ο Αστέρας Τριπολης, γιατι θυμίζω ο φιλο σου ο μπροστινος ή πισινος ήθελε να σωθεί από την απόφαση του διαιτητικού οργανου σήμερα. Δλδ ζητουσαμε τρεις αποφάσεις διοικητικων οργανων για να σωθούμε στα χαρτια......δεν ντρεπεται που κανει ακόμη ραδιοφωνο. Οι οπαδοι ειμαστε ενωμενοι αυτοι μας διχαζουν!!!

vissini coursaros είπε...

o φίλος μου??? χαχαχαχαχα ωραίο !!! Μπράβο ρε συ βραδιάτικα με έκανες και γέλασα.

Ανώνυμος είπε...

re min akoute kanenan apo aftous.kathe xrono ta idia kai ta idia ,epairna kai go tilefono kapote kai prospathousa na vgalo akri.den iparxei dimosiografia se aftin tin poli,o tsoumaris apla einai o episimos papagalos tou piladaki.to trelo to gelio pantos to eriksa to kalokairi otan den eixe marouli na steilei ton xontro stin italia kai ekraze tous epixeirimaties tis polis xaxaxa to xeri pou ton taizei na do an tha to kraksei pote!!!!!!