Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Δον Κιχώτης....

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, στις εφέσεις που κατέθεσαν οι Ηρακλής και Πανιώνιος και οι οποίες εκδικάστηκαν χθες (2/5).

Μάλιστα, στην εκδίκαση της έφεσης του Ηρακλή υπήρχε ένταση. Χαρακτηριστικό είναι ότι διήρκεσε τέσσερις ώρες και από την αίθουσα στη διάρκεια της εκδίκασης αποβλήθηκε ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης και εισηγητής της υπόθεσης, Γιώργος Δημητρίου.



Η δικαιολογία ήταν ότι ήταν εριστικός και ειρωνικός προς τους εκπροσώπους του Ηρακλή, στις εξηγήσεις που έδιναν προς την επιτροπή. Πάντως, ο ίδιος με δήλωσή του στην «Εξέδρα», άφησε αιχμές για τη διαδικασία. «Νιώθω ότι κυνηγάω ανεμόμυλους. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», είπε με νόημα.

Μάλιστα, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των αδειοδοτήσεων, δεν αποκλείεται να σκεφτεί ακόμη και την παραίτηση από τη θέση του.
Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αναμένεται μέσα στην εβδομάδα. Για τον Πανιώνιο, η εκδίκαση της δικής του υπόθεσης διήρκεσε πολύ λιγότερο, ούτε καν μισή ώρα, ενώ η επιτροπή ίσως ανακοινώσει την απόφασή της ακόμη και σήμερα.

Ωστόσο, και οι δύο ομάδες παρουσιάζονται αισιόδοξες για την κατάληξη του θέματος και θεωρούν ότι θα λάβουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σήμερα θα εκδικαστεί η έφεση του Πανσερραϊκού.



Πηγή: exedra.gr 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: