Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Και Που Να Μη Μάθαινε!!!

Είπαμε μεγαλομέτοχε έμαθες από τα λάθη σου!. Πήρες άφεση αμαρτιών, σου δόθηκε η "δεύτερη ευκαιρία" που λέει και ο Μαΐστρος, αλλά εσύ πας να μας εκπλήξεις όλους!!
Άφωνη για ακόμη μια φορά έμεινε η φίλαθλη γνώμη της Λάρισας με την επιλογή για τα χαφ, που
έκανες, ωχ ναι ντάξει, πρέπει να τον εγκρίνει και ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής, το ΔΣ της ΠΑΕ , ναι όλα αυτά που έκανες άμεσα για να οχυρώσεις την επένδυση σου πρώτα και πάνω από όλα εν συνεχεία να ευχαριστήσεις εμάς τους πελάτες σου, μιας και σε λίγο πρέπει να ανακοινώσεις τις νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και  εκεί να δείτε γλέντια, να στηθεί ο κορμός για να ανεβούμε τρένο γιατί δε το χωράει ο εγωισμός σου να είσαι στη Β εθνική. Μη ξεχνάμε εξάλλου πως αν είσαι στη Β δεν θα έχεις τα ίδια πλάνα στις ειδήσεις του..... Star..
Εγώ με την σειρά μου θέλω να θυμίσω δύο πράγματα :
1ο Ο Κώστας Νεμπεγλέρας την χρονιά Πηλαδάκη στην Β' αρνήθηκε να έρθει στην ΑΕΛ ενώ τα σκλήκια τα ακολούθησε ευχαρίστως και
2ο Πέρσι είχαμε το γηραιότερο ρόστερ της Λίγδας, Φέτος μας βλέπω να σπάμε ΟΛΑ τα ρεκόρ, καθότι μαθαίνω πως οι γνωστοί μας σε όλους μεγάλοι ποδοσφαιριστές, θα παραμείνουν για να ανεβάσουν την ομάδα... Θα στηριχθούμε δηλαδή σε αυτούς που μας έριξαν.

ΥΓ: Στο μόνο που ευελπιστώ πλέον είναι να έρθει ξένος προπονητής-καπετάνιος, που δε καταλαβαίνει από φίρμες, μπας και πετάξει την σαβούρα στη θάλασσα γιατί αλλιώς μπατάρισε το καράβι..

ΥΓ2: Ο Προβίδας νομίζω πως ακόμη είναι εν ενεργεία, μη τον αφήνεις μεγαλομέτοχε να μας τον πάρει καμιά άλλη ομαδούλα.

ΥΓ3: Ελπίζω στο DVD που θα δώσετε εσείς της ΠΑΕ στον Κόλεμαν, να βάλετε μόνο τις καλές ενέργειες του Νέμπε...

ΥΓ4: Αν υποψιαστώ πως αντικαταστάτης του Ρομέου είναι ο Νέμπε.. 



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to 4o ysterografo me anhsyxei kai emena koursare...

Ανώνυμος είπε...

11 για παλέμαχουσ ετοιμαζει;