Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Εβδομάδα Εξελίξεων

Πόσες φορές δε το διαβάσαμε και δε το ακούσαμε αυτό τις τελευταίες μέρες? Εγώ θέλοντας να είμαι πιο ελαστικός μετά την πρόσληψη προπονητή, θεώρησα σκόπιμο να κάνω "στάση" 3-4 μέρες αναμένοντας τις επόμενες αποφάσεις του μεγαλομετόχου για την ομάδα. Έγραψα πριν κάποιες μέρες για την σωστή κατ΄εμέ επιλογή να προσλάβει τον Κόουλμαν προπονητή και ας μην είναι γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, μιας και πιστεύω πως η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου σε όποια χώρα και αν παίζεται είναι μία.
Από τότε όμως, πέρασαν μέρες και το φως στην άκρη του τούνελ αρχίζει να θαμπώνει. Κάτι η καθυστέρηση στον τεχνικό διευθυντή, κάτι οι δηλώσεις πως για 10 παίχτες έχει γίνει προεργασία, (άραγε από ποιον και με πια ιδιότητα??), κάτι οι ηλικίες των παιχτών που ακούγονται, (30 plus όλοι τους), πράγμα που δείχνει ότι δε πάμε να φτιάξουμε ομάδα, κάτι το ότι οι τιμές των διαρκείας θα είναι ΜΟΝΟ 10-15% μειωμένες ( τότε θα σας πω και τι πρέπει να κάνετε για να μην έχετε ντράβαλα), κάτι οι προσφυγές που σήμερα εκδικάστηκαν, με βάζουν για άλλη μια φορά σε σκέψεις.....
Μία από αυτές είναι και το timming της ανακοίνωσης του προπονητή, καθώς εκείνες τις μέρες, άλλο πράγμα μας απασχολούσε... θυμάστε??? κάτι με το γήπεδο και τα 45 εκατομμύρια που τελικά ήτανε 20-25, αλλά η έλευση προπονητή έφερε άλλον αέρα στα πανιά μας, αλλά φαίνεται πως το καράβι δεν τσούλησε αρκετά μίλια..
Για να δούμε τι θα γίνει... Μακρύ το καλοκαίρι, πολύς ο χρόνος, και σίγουρα υπάρχουν θέματα που περάσαν την προηγούμενη χρονιά και ακόμη δεν τα πιάσαμε να τα δούμε από δω μέσα...



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

phladakh oi larisaioi den jexname eykola............!!!!!arena gemato me times fysiologikes pros thn tseph tvn larisaivn filaulvn!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα οι Λαρισαιοι δεν ξεχνουνε αλλα γιατι να ξεχασουμε τα ελληνικα .Τι πειραζει να γραφουμε στα ελληνικα αρκετα μας πηραν οι αγγλοσαξινες μην μας παρουν και τι γλωσα.
Αιρετικος

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους σήμερα κατάλαβα ποια είναι η ελληνική πραγματικότητα.

http://www.gazzetta.gr/article/item/198277-eisaggeleas-gia-ton-gio-tou-paragoda

Τι τιμές να βάλεις στα στημένα !!!
Και όσο θυμάμαι κάτι παιχνίδια με Εργοτέλη και Πανιώνιο.
Ζωααα που λέει και ο Λεβέντης και εμείς γελούσαμε μαζί του, φανταστείτε τι γέλιο ρίχνουν αυτοί μαζί μας!!!