Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Επικαιρότητα.....

Ήθελα να γράψω χθες για το κόψιμο που έχουν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου, και ο Μέγας Μαΐστρος για την άμεση αναδιοργάνωση της ΑΕΛ σε διοικητικό επίπεδο και κατά πως φαίνεται θέλουν έκαστος να καταλάβει τη θέση του γρ. τύπου της ΠΑΕ.
Έχει πλάκα το θέμα και θα το παρακολουθήσουμε στο μέλλον, μιας και τώρα τα θέματα της  επικαιρότητας  κρατάν όλους μας προσηλωμένους εκεί.
Χθες στα ράδια έγινε του κουτρούλη ο γάμος..... Μέχρι και επαναστατικά τραγούδια ακούγονταν ως
χαλί στις εκκλήσεις  ραδιοφωνικού παραγωγού για συγκέντρωση καταρχήν στο ΑΡΕΝΑ, μετά στην Κ. Πλατεία, μετά στην Οδ Βόλου... Μπερδεύτηκε ο κόσμος, και έτσι εμφανίστηκαν καμιά 50αρια το πολύ, στην διασταύρωση της Βόλου με Π.Εθνική. Πέρασα και τους είδα... ΝΤΡΟΠΗ... Αυτός είναι ο κόσμος μας λεσχιάρχες κλπ.... Ξεφτιλίσατε το κόσμος μας, την ιστορία μας, την Περηφάνια μας.
Εκείνο όμως που μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι αυτό που γίνεται σήμερα από το πρωί.
Βγαίνει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας γνωστή "γριά" και τα χώνει γιατί δε βγήκαμε στους δρόμους όπως οι γριές για τις εντυπώσεις, βγαίνει ο υπεύθυνος τύπου της Λέσχης τα χώνει στον 1ο, μιλάνε και οι δυο κάποια στιγμή και δεν ακούγεται τίποτα. Βγαίνει τρίτος ακροατής με τίτλο από κάποια λέσχη σύλλογο άλλο χώσιμο... Απόλυτη παράνοια....
Δυο Γάιδαροι Μαλώνανε σε Ξένο Αχυρώνα.. 



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περιμενε ερχεται ο ΙΒΙΤΣ βρεθηκανε σε καφετερια να μιλησουνε. Γραφεια δεν έχουν? Παλι καλα που δεν βρεθηκανε στο Ρεμο!!!!

vissini coursaros είπε...

Μάλλον ραντεβού έκλεισαν για το πότε θα πάνε στο Ρέμο.... Και έπειτα που ξέρεις μπορεί ο μεγαλομέτοχος να ζήτησε τις συμβουλές της Πετρουλάκη για το πως θα εμφανιστεί στη Μύκονο το καλοκαίρι!! που ξέρεις?

Ανώνυμος είπε...

οτι βρεθηκε πηλα με ιβιτς ειναι σιγουρο αλλα και αυτος απο την θεση του και στον ολυμπιακο και στην αεκ εφυγε με την σταμπα του μιζαδορου και με πολλα λεφτα στην τσεπη του..ρωτησε κανενας γιατι εφυγε απο τον ολυμπιακο??αλλα ειπαμε εχουμε να δουμε το θεατρο του παραλογου και ευελπιστω σε καλυτερες μερες αλλιως χανομαστε..και παρεμπιπτοντως τις δουλεια εχουν οι γαιδαροι σε ξενο αχυρωνα?καπηλευουν ακομα ατομα την ιστορια της λαρισας για προσωπικα συμφεροντα?δηλαδη θα πρεπει να ριξουμε σφαλιαρες για να συνελθουν καποιοι??
fang1

Ανώνυμος είπε...

koursare esena poia einai gnwmh sou gia thn sygkentrwsh proxtes?epeidh ap to keimeno sou den katalava an eisai yper h kata.

vissini coursaros είπε...

είμαι υπέρ κάθε κίνησης που θα έδειχνε το δίκαιο των αιτημάτων μας, και τον όγκο του ΛΑΟΥ μας. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε γιατί δε συμφωνούμε όλοι. Αν συμφωνούσαν όλοι θα πήγαινα έστω και αντίθετος με τέτοιες πρακτικές μιας και η ΑΕΛ μας έπεσε στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα γραφεία όπως λένε κάποιοι.