Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Θα Χαμογελάσουμε Άραγε Φέτος?

Τι ομορφιές είναι αυτές που "βγαίνουν" σήμερα, έ?? Ελάτε ξέρω!! ο Vissini Coursaros φταίει για όλα!! Αυτός ο άπιστος Θωμάς για όσους πιστεύουν σε αυτά (ακόμα), είναι η αιτία του κακού.!
Είναι δυνατόν ο προεδράρας μας να λέει ψέματα, που μας είπε ότι το γήπεδο κοστίζει 45εκατομύρια ευρώ, και υποθήκευσε το μέλλον των παιδιών του, να έχει άδικο και το γήπεδο (το δικό του, και όχι της ΑΕΛ), να κοστίζει 20 και κάτι ψιλά (για αυτούς), μύρια??

Εμπρός Μάιστρε! εμπρός Λαζ Παπ, σηκώστε το Λάβαρο της επανάστασης και βγάλτε τον κόσμο στο δρόμο να αντιδράσει για αυτές τις "συκοφαντίες" της ΕΡΓΟ 3 που ανέλαβε, ΟΛΟ, το έργο (ως κοινοπραξία), μαζί με τους άλλους, και τώρα την εξώθησαν σε πτώχευση.
Από όπου και να περάσω, από που και να σταθώ, το μόνο που βλέπω είναι κατεβασμένα κεφάλια, που ναι μωρέ η περηφάνια μας? που πήγε ωρέ ο εγωισμός μας ? Μας τα ξεπούλησε όλα? Κατάφερε ένας Αθηναίος γιάπις να μας κάνει να σκύψουμε το κεφάλι?
ΑΕΛ ρε κουφάλες, ΑΕΛ ρε Κουφάλα ΑΕΛ και τα μυαλά στα κάγκελα, (και ας μην έχει το νέο σου κτήμα κάγκελα).
Για μας η ΑΕΛ είναι καψούρα, για σένα, (και κάποιους άλλους), κονόμα.
ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ



Share

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

koursare apo pou ksereis oti h ergo3 leei alitheia kai den paizei poustia ston phla kai emmesws stin AEL?mhn pairneis fora,perimene prwta giati einai malakia na ektithesai!

vissini coursaros είπε...

.... Και δίκιο έχεις!!! Μπορείς όμως να μου εξηγήσεις πως από τα 45 μύρια φτάσαμε στα 21 θα πω εγώ, για ΟΛΟ το έργο και μεις να το κάνουμε αβαβα??
Θα εξηγήσω αργότερα αν οι σκέψεις μου είναι σωστές, απλά θέλω να επιβεβαιώσω κάτι ακόμα. Αν δε το επιβεβαιώσω τότε θα το γράψω με επιφύλαξη. Θα το γράψω πάντως.

Ανώνυμος είπε...

egw lew na rwthsoume ton malako.kserei apo "ptwxeyseis"...

Ανώνυμος είπε...

to forum ftaiei gia ola re malakes

Ανώνυμος είπε...

τι ζορι τραβατε εσεις του φορουμ δεν καταλαβαινω.... πολυ μεγαλη αξια εχετε παρει δεν νομιζετε.... αλλα μονοι σας ξεμπροστιαζεστε ..ειδες κανεναν εδω να μιλησει για φορουμ... αει σιχτιρ... 30 βαρεμενοι ειστε ολοι και ολοι... αντε να σας μετρησουμε και εσας φετος που θα τρεχουμε στα χωρια να δουμε που θα ειστε...

Ανώνυμος είπε...

kapoioi alloi 8a eksafanistite opws akribws emfanistikate. mprostinoi, glamouriarides kai axrhsta gluftronia...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είμαστε κάφροι όλοι μας , η ομάδα διαλύεται στην πλάτης μας παίζεται χοντρό παιχνίδι και εμείς φαγωνόμαστε μεταξύ μας,αντί να είμαστε μια γροθιά έχει σπαρθεί ανάμεσα μας η διχόνια,στα τέτοια μου το φόρουμ οι λέσχες οι συνδεσμοι κλπ εγώ ξέρω πως όλοι μας ειμαστε ΑΕΛ,ΑΕΛ,ΑΕΛ και τίποτα άλλο,να κοιτάξουμε να ενωθοούμε ξανά και ας αφήσουμε τις μαλακίες

Ανώνυμος είπε...

40 μυρια ειναι ολο το σκηνικο με τα εμπορικα μαζι.....ποσο μα ποσο μαλακας πρεπει να εισαι εσυ γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι απλα για να ριξεις χολη στην ομαδα και στον προεδρο...ουστ σκατογαυρε στο τηγανι γτρηγορα ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΦΑΞ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ)ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΥΓ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!!

vissini coursaros είπε...

20 το γήπεδο και 20 τα τσίγκια στο εμπορικό!!! Μπράβο ρε! Ωραίοι είστε!!

Ανώνυμος είπε...

ασχετε κουρσαρε ,45μυρια θα κοστισει μαζι με τους εμπορικους χωρους