Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Άλλαξε η Τσατσά.......

Αλλαγή στην κορυφή της  Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ανακοινώθηκε από το ρεπορτάζ σήμερα, καθώς η γνωστή σε όλους μας ΚΕΔ περνάει υπό τον έλεγχο της ΕΠΟ με πρόεδρο το γνωστό και παλαιότερο μέλος της τον κύριο Σταθόπουλο Αριστείδη.
Διαβάζοντας την "είδηση" νωρίς το μεσημέρι, η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν: " ωραία αλλάξαμε τσατσά, να δούμε τώρα αν θα αλλάξουν συνήθεια και οι πουτάνες"

Γιατί το σκέφτηκα αυτό? Πολύ απλά, για σας οι διαιτητές δεν είναι σαν τις πουτάνες? (οι οποίες παρεμπιπτόντως ασκούν κοινωνικό λειτούργημα), ενώ οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας στείλουν σε κάνα ψυχίατρο στο τέλος τέλος.
Ένας ακόμη λόγος είναι ότι φέτος που η ομάδα θα αγωνίζεται στα αλώνια της Β εθνικής, ουπ σόρρυ της Football league ήθελα να γράψω, οι διαιτητές να είστε σίγουροι ότι θα παίξουν το ρόλο τους.  Φέτος σε αγώνες που ήταν τηλεοπτικοί  και κάναν όργια, σκεφτείτε του χρόνου τι έχει να γίνει.
Θυμηθείτε και κάτι ακόμα, έπειτα από πιέσεις της ΚΕΔ σταμάτησαν οι Βαρουχοι κλπ στα κανάλια, είδαμε καλύτερες διαιτησίες από τότε? Δε νομιζω...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: