Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Γεν, Αρχηγός

14 Μαίου έγραψα : Κάτι ακόμη που με προβληματίζει είναι αν  οι επιλογές που θα γίνουν, πέραν του ότι θα πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, γίνουν στην ώρα τους, (έστω και μέχρι της 20 Μάη), ή γίνουν ως συνήθως στο πάρα Τσακ... και αυτό το τελευταίο κρατήστε το, γιατί  δεν ξέρω αν αυτό θα αρέσει στον κόσμο της ΑΕΛ μας.
Ήταν ο μόνος τρόπος που βρήκα για να μπορέσω να περάσω το μήνυμα για το νέο γενικό αρχηγό που προορίζεται για την ομάδα, για αυτό και oi αρχικές αναφορές στα ονόματα που μέχρι εκείνη την στιγμή είχαν ακουστεί, καθώς  η "πηγή" που μου το έδωσε δεν ήθελε με τίποτα να  βγει προς τα έξω, πηγή η οποία βρίσκεται στο περιβάλλον, και αυτό λέει πολλά. 

Ένας γεν. αρχηγός που στο άκουσμα του ονόματος του, είναι γεγονός πως δεν "ενθουσίασε" τους φιλάθλους. 
Πάντως  ο συγκεκριμένος πρώην παίχτης ήταν και την βραδιά μετά τον Ατρόμητο στο Imperial και τα λόγια του τότε, που ήταν ως απλός φίλαθλος εκεί, ήταν "όλα θα φτιάξουν", προφητικό? δε ξέρω, δεδομένο είναι πάντως πως κινείται στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου στη Λάρισα, αν τώρα αποκτήσει πόστο στην ομάδα καλό είναι να κριθεί από τις πράξεις του, και όχι από την ηλικία του γιατί πιθανώς θα είναι μικρότερος από τον αρχηγό.... ξέρετε τι εννοώ έτσι?



Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Μίμη εννοείς κουρσάρε?

vissini coursaros είπε...

nai

Ανώνυμος είπε...

poion mimh re paidia?

Ανώνυμος είπε...

τον τσακμακιδη.

Ανώνυμος είπε...

Άλλος πετυχημένος !!! Κρίμα μας έχει αφήσει και ο Μίμης Γκιουλέκας να συνδυάζαμε μπουζούκια, νύχτα κλπ που αρέσουν στον πρόεδρο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως οι Λαρισαιοι να είναι η λύση τελικά, Τσακ και Νεμπ δεν ήταν και συμπαίκτες ή κάνω λάθος?

LarissaTimes είπε...

To simvoleo tou coleman ,einai pleon dedomenh h simfwnia

Unknown είπε...

yg.
http://larissatimes.blogspot.com/2011/05/blog-post_4802.html