Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Πάει και Αυτός??

Σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα Αθηναϊκής, "αντικειμενικής" εφημερίδας, η οποία την χρονιά που μας πέρασε έγραφε για την ΑΕΛ μας μόνο όταν κάτι πολύ κακό συνέβαινε, η οποία στα πρωτοσέλιδα της μας "αφιέρωνε" που και που καμιά λέξη , αναφέρει πως ο Ματίας Ιγγλέσιας μετά την λήξη των play offs θα ανακοινωθεί επίσημα από την χανούμισσα.

Όχι ότι δε το ξέραμε, έπειτα από τα δημοσιεύματα που είχαν γίνει τον Ιανουάριο, κατά την μεταγραφική περίοδο, όχι ότι μπορούμε να πούμε ότι είναι η παιχτούρα η μεγάλη και θα είναι η τεράστια απώλεια αν φύγει ο Ιγγλεσιας, αλλά επειδή σε κάποια site και σε κάποια εφημερίδα, διαβάζουμε για "κορμό" και άλλα τέτοια ωραία που σκέφτεται να κρατήσει ο μεγαλομέτοχος, είναι δυνατόν να λες ότι έμαθες από τα λάθη σου, είναι δυνατόν να λες για κορμό της ομάδας στην Β εθνική, και να πουλάς τον Ιγγλέσιας, (που σιγά το μεγάλο συμβόλαιο που έχει), να σου φεύγει ένας παίχτης 26 χρονών, και να κρατάς τα γέρικα άλογα για κορμό στην Β?
Ώρα είναι να ακούσουμε ότι όλοι οι νεαροί παίχτες θα φύγουν, και όλοι οι μεγάλοι θα μείνουν, για να έχουμε κορμό....



Share

6 σχόλια:

ταμπακιωτης είπε...

κατα τα φαινομενα ,εκανε ηδη το 1000 ο λαθος και παει να σπασει το ρεκορ.... ζητω το 1001!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

giati re paidia,ti na ton kanoume?

Τόλιος είπε...

Προσωπικά δεν θα μου λείψει γιατί περίμενα πολλά περισσότερα από αυτόν σύμφωνα με όσα είχαμε δεί αρχικά.Δυστυχώς καμία βελτίωση καμία εξέλιξη και με αυτά που έγιναν με αυτόν φέτος καλύτερα που φεύγει ίσως να δείξει κάτι καλύτερο σε άλλη ομάδα αλλά εδώ δε νομίζω αν μείνει να δείξει κάτι παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

DEN 8ELEIS TON IGLESIAS STHN BHTA E8NIKH???? KSEXASA... 8A PAIZEI AMYNTIKO XAF O DABIZAS OPWS STO TELEYTAIO MATS ME TO AEKAKI..

Τόλιος είπε...

Όχι δεν το θέλω τί ζόρι τραβάς? ποδοσφαιρική άποψη εκφράζω τον θεωρώ ψιλοσκεπάρνι που θα λείπει τη μισή χρονιά από κάρτες. Πιστεύω βρίσκουμε καλύτερο.Η θέση αυτή είναι το α και το ω στο ποδοσφαιρο κ μ'αυτόν δεν πάμε πουθενά είναι η γνώμη μου. Άντε με τον κάθε άμπαλο επειδή δεν θέλω τον Ιγκλέσιας θέλω τον νταμπίζα δηλαδή έ? Ρε τι πίνετε κ δεν μας δίνετε.Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη δεν μπορεί....