Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Είναι Στραβός ο Γιαλός??

Χθες έλειπα εκτός Λάρισας, και δυστυχώς δε μπόρεσα να δω τις αθλητικές εκμπομπές, που από τι έμαθα είχαν αρκετό ενδιαφέρον.
Επιστρέφοντας κατά τις 12:30 άνοιξα την τηλεόραση να δω αν προλάβω κάτι και έτσι έπεσα πάνω στην εκπομπή τοπικού καναλιού όπου μεταδίδονταν σε επανάληψη εκπομπή που είχε "παίξει" νωρίτερα. Τι ακούστηκε εκεί?? Έπαθα πλάκα.....

1,5 εκατομμύρια euro το άνοιγμα της διοίκησης στους παίχτες, και τα λεφτά από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ καλύπτουν μόνο ένα μέρος των οφειλών....
Ο Βελάσκο για να μη χάσει χρήματα ΔΕ σταματάει το ποδόσφαιρο μιας και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο.
Παίχτες (Έλληνες και ξένοι), είναι έτοιμοι να κάνουν προσφυγές εντός της εβδομάδας. (με το χέρι στην σκανδάλη η ακριβής έκφραση).
Ήδη έχουν "κλειστεί" τέσσερις Έλληνες παίχτες για την Β εθνική, ένα σέντερ μπακ, δύο χάφ, και ένα εξτρέμ (το τελευταίο δε το θυμάμαι αν είναι εξτρέμ ή φορ), και περιμένουμε την άφιξη του τεχνικού διευθυντή να τους εγκρίνει!!
Και έρχομαι τώρα να αναρωτηθώ... τα μισά από αυτά να είναι αλήθεια θεωρείται ότι το καράβι αρμενίζει σωστά??
Και μια απορία ακόμη : Διαβάζοντας τους ισολογισμούς που βγάλαν οι "γριές" στην φόρα (και σίγουρα δε τα βγάλαν από το μυαλό τους), οι υποχρεώσεις της ΠΑΕ είναι 15.139.498,39 εκατομμύρια και τα έσοδα 6.141.010,98 εκατομμύρια είναι δυνατόν η ΑΕΛ να έχει έσοδα λιγότερα από Ξάνθη και Νιώνιο?? Καλά για πόσο μαλάκες μας περνάει?? ε? 



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi ypoxrewseis ths pae ennoeis ths AEL swsta?o diamanths o adamopoulos evgale ta stoixeia kai den eixe ofeiles h pae re sy.mono 190.000 eyrw pou einai na plhrwthoun mexri telos maiou.apo pou ta vgale h gria ayta ta 15 myria?

vissini coursaros είπε...

αυτά που λες εσύ είναι προς την εφορία.. δεν είναι προς τρίτους..

Ανώνυμος είπε...

έτσι είναι,μην μπερδεύετε τα λειτουργικά έσοδα-έξοδα με το φπα και την εφορία..
πάντως μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως γίνεται να έχει η αελ λιγότερα έσοδα από την ξάνθη

Ανώνυμος είπε...

kai pws phrame adeiodothsh re paidia?

Ανώνυμος είπε...

τα έξοδα προφανώς μιας ομάδας δεν είναι μόνο τα συμβόλαια και η μισθοδοσία των υπαλλήλων της.εξάλλου οι οφειλές που κάνει φύλλο και φτερό η ουεφα αφορούν τους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους μιας παε,και όχι οφειλές προς τρίτους ( πχ προμηθευτές).