Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Εμείς Τα Είπαμε..." VS ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ Εσείς τα Σχολιάσατε...

Βρε Μέγα Μαΐστρε.. βρε γαμώ τα καντήλια μου μέσα... πόσο ακόμα θα επιμένεις να κάνεις το άσπρο μαύρο, για να μας πείσεις 1ο για το δίκαιο του μεγαλομετόχου , και 2ο για το ότι φταίει η διαιτησία που πέσαμε και δε φταίει η ομάδα??
Ρε τσίπα ρε γαμώτο, τσίπα.... θέλεις να δώσουμε και 2η ευκαιρία. ξανά, και ξανά και ξανά.. και το Μαιστράκι από κοντά να αναφέρει λεωφορεία ξανά που στην Γερμανία πριν μια βδομάδα τους ανέβασαν πανό ότι θα πεθάνουν, αν δεν κρατήσουν την ομάδα (δε θυμάμαι τώρα πια), στην κατηγορία.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ


Σε πόλεμο είναι ο μεγαλομέτοχος, όχι εσείς μαλάκες μπροστινοί, ε μαλάκες, Σε πόλεμο ήταν και στις; Σέρρες όταν ο αρχηγός μας έλεγε κωλοπετινίτσα ρε ανύπαρκτε "σχολιαστή" γιατί δημοσιογράφος δεν είσαι. Όπως δεν είμαι και γω.
Βγήκε και πρόεδρος της Πανελλήνιας, να μας συσπειρώσει και να μαζέψει κάνα 50 euro.... Βρε άει στη γριά και εσύ. Άντε ανέφερε και τον Μαχλά κιόλα λες και ο δικός μας μεγαλομέτοχος έχει το ειδικό βάρος που έχει ο Μαχλάς στη Κρήτη.
Θα δούμε πότε θα ναι η μέρα για να ασχοληθούμε με τον Πηλαδάκη..που κατά τα άλλα "πολεμάει" .. ο καζινάρχης ο άγιος.. Σήμερα δεν είναι μέρα χθές δεν ήταν μέρα, ποτέ δεν ήταν μέρα...
Αλλά ξέχασα, : "Εμείς τα είπαμε" , ξεχνάτε μάλλον ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ τα είπαμε, και σεις τα αναπαράγατε, σχολιαστές τις πεντάρας, (γιατί η δεκάρα έχει αξία).

ΥΓ : Βρήκε και ένα λάθος που έκανε... ότι δε κατάλαβε από την αρχή τον Παπακώστα!!!! βρε άντε για κανά πατσά, άντε που θες να το παίζεις μεγάλος και τρανός! 



Share

1 σχόλιο:

Giannis είπε...

Ρε Γιώργο φταίει και η διαιτησία... μη μας τρελαίνεις βραδιάτικα...όπως φταίει και ο Πηλαδάκης... αλλά φάγαμε μεγάλο πόλεμο από τα κοράκια τον πρώτο γύρο κυρίως μας φάγανε με το έτσι θέλω 10-12βαθμούς...