Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Κυπελλούχος στο πρωτάθλήμα εφήβων η ΑΕΛ



Στον τελικό που προηγήθηκε στις 18:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ μια άλλη ΑΕΛ, αυτή του μητρικού σωματείου αναδείχτηκε κυπελλούχος στο Πρωτάθλημα Εφήβων, κερδίζοντας την αξιόμαχη ομάδα της Τσαριτσάνης με σκορ 2-1
Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση αλλά η Τσαριτσάνη με κόντρα επίθεση κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με κοντινό σουτ από το ύψος της  μεγάλης περιοχής καθώς η μπάλα γκέλαρε στο χορτάρι και αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα.
Από κει και πέρα το παιχνίδι έγινε συναρπαστικό καθώς και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν  η μία να επιβληθεί στην άλλη.
Η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά γρήγορα  μετά από κομπίνα σε φάουλ και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα.
Και κει που όλα έδειχναν πως οι ομάδες θα πάνε με ισοπαλία στα αποδυτήρια, έχοντας χάσει η καθεμιά τους ευκαιρίες για τέρμα, ένας απίστευτος συνδυασμός με επέλαση του Περδίκη από τα αριστερά, κάθετη μπαλιά στον Κανταρίνο, και κόψιμο της μπάλας στον Κίτσο στο ύψος του πέναλτι, ο επιθετικός της ΑΕΛ διαμόρφωσε το 2-1 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι καθώς οι παίχτες της φαίνεται να είχαν περισσότερες δυνάμεις, απείλησαν την αντίπαλη εστία αρκετές φορές αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού η Τσαριτσάνη έπειτα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ κατάφερε να χάσει ένα γκολ από αυτά που λέμε ότι δεν χάνονται….







Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ