Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Με Σάλιο και Υπομονή & ο Κώλος Γίνεται Μ...

Διαβάζοντας και μόνο τον τίτλο της ανάρτησης πιθανόν καταλαβαίνεται το τι θέλω να γράψω...
Πέρασε η 15η Μαίου φτάσαμε την 18η και κανένα φως στο βάθος του τούνελ. 
Οι δημοσιογράφοι συστήνουν και ζητάνε υπομονή, προς τούτο και ο τίτλος. 
Βέβαια ειδήσεις σε τοπικό επίπεδο υπάρχουν. Να γράψουμε για τους σκάουτερ της ΑΕΛ που δε μπόρεσαν να ανακαλύψουν κάτω από την μύτη τους τη γίνεται στον Τύρναβο?
Να γράψω για την δήλωση του μεγαλομετόχου περί μεγάλων ομάδων που για ακόμη μια φορά μας δείχνει ξεκάθαρα το ότι μας βλέπει μόνο σαν EURO?
Να γράψω για τον Ντίνο που άρχισε να αλλάζει στάση και αυτό μου αρέσει!!! Μπράβο του θα πω εγώ, αρκεί να ναι πραγματικό. Άσε που και ο Ντίνος σήμερα είπε για τα ενοίκια που έγραψα πριν μέρες εδώ.
Μεγαλομέτοχε, πήξαμε από λόγια, πήξαμε από Λάδι, και από τηγανίτα τίποτα.
Λόγια λόγια λόγια, Λόγια ψεύτικα..... που λέει και το άσμα.

Από 11 Απριλίου δήλωσες την καταλυτική ημερομηνία, πάει 1,5 μήνας, γαμώ το κεφάλι σου το αγύριστο, και τα 999 λάθη που σίγουρα τώρα είναι πολύ περισσότερα! 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΑ ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΟΛΑ"ΨΕΥΤΙΚΑ".......ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΑΔΑΚΗ!!!ΠΕΡΑΣΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.....Κ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ...ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΑΛΠΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ,ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Μα δε βαρεθηκες να χυνεις χολη συνεχως?Και τελικα ποιος ειναι ο πλεον αρμοδιος κατ'εσε να "τρεξει" την Π.Α.Ε.?Μηπως εχεις καμια ετοιμη λυση η μηπως εποφθαλμιεις καποια θεση.Γιατι ετσι οπως τα γραφεις συνεχως μαλλον για "μπροστινος" καποιου η καποιων φαινεσαι παρα για φιλαθλο που κοπτεται για την Α.Ε.Λ. μας!υ.γ. σε περιπτωση που χρειαστεις το ονομα μου ειμαι στη διαθεση σου μολις αποκαλυψεις το δικο σου.Και να θυμασαι οτι μιλαω σωστα την ελληνικη γλωσσα.

vissini coursaros είπε...

Δε λες που χεις και μένα και ασχολείσαι! γιατί αν περίμενες από την ΠΑΕ τώρα θα χαν σπάσει τα νεύρα σου και σένα!