Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ψευτοδιλήμματα Περί Ανωνυμίας

Μια μέρα που θα έπρεπε όλους να μας απασχολεί, (εμένα εξακολουθεί να είναι η Νο 1 προτεραιότητα μου), το επόμενο βήμα στην στελέχωση της ΑΕΛ.
Μια μέρα που ο Ουαλός άνοιξε την πόρτα και μπήκε επιτέλους λίγο φως στο μπουντρούμι που βρίσκεται η ΑΕΛ και μια τζούρα οξυγόνο να ανασάνει, κατάφερε ο μεγαλομέτοχος να τα κάνει σκατά.
Ξαφνικά, βγήκαν όλοι με τα ονοματεπώνυμα τους παρακαλώ στα ράδια, και άρχισε το γαϊτανάκι.

Δε λέω χοντράδα ο μεγαλομέτοχος άνευ προηγουμένου, αλλά και αυτή η εμμονή του δημοσιογράφου (λέμε τώρα), να λέγονται και να γράφονται  όλα επώνυμα Ποιος το ζήτησε αυτό??.... αυτός που εκεί που αρθρογραφούσε υπήρχε η Ντέμπορα, και ο Μουτζαχεντίν! Άραγε τι να έγιναν αυτές οι ψυχές?
Και κάπου εκεί βγήκε και ένας φίλαθλος και ανέφερε και μένα!. Και μάλιστα πάλι με ταύτισε με κάποιο παλικάρι που ούτε καν το ξέρω. Κάποιοι φαίνεται κυνηγούν ανεμόμυλους. Αλλά κύριε επώνυμε φίλαθλε θα έπρεπε όταν λες πως έγραψα κάτι να λες την αλήθεια, και να διαβάζεις αυτά που πραγματικά γράφω εγώ. Είμαι σίγουρος πως μπορείς να το κάνεις.




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to symperasma pou vgike apo tin dilosi piladaki den einai oti ton enoxloun na ton krazon anonima opos eipe amesos to episimo papagalaki tou alla ton tsouzei pou meli tis ersitexnikis ton krazoun , dikaia kata tin gnomi mou.afto simainei oti o piladakis thelei na kovei kai naravei monos tou ,thelei kapoion san ton Fasoula pou ton exei gia proino ,EDO EINAI OLO TO ZOUMI ,exei arxisei na ginete poli ypoptos o piladakis ,kala o tsoumafris ti gelio pou eixe pali mazi me ton xontro pou diaxeirizetai allo forum kai ton peirazan ta psevdonima re ti gelio pou exoun kai oi dio <>>

Ανώνυμος είπε...

τριχες Κατσαρες...ο κοσμος θα στηριξει ουτως η αλλως κ αυτο το ξερουν ολοι...περιμενουμε να δουμε καλες κινησεις...Προπονητης με αρχιδια ηρθε ....γεν αρχηγος αστα να πανε.....αλλα ουσιαστικα κ αυτος θα κριθει οποτε ειδομεν.....τωρα πρεπει να τρεξουν τα αγωνιστικα κ να στελεχωθει η ομαδα με παιχτες....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΗΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛ;;;;;ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ Κ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ...ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ....