Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Το Σκατό στη Κάλτσα....

Διαστροφή ? Πείτε το και έτσι. Δυστυχώς αθλητικό ραδιόφωνο δεν υπήρχε πριν της 10 στην πόλη και έτσι "ξέπεσα" στα αθηναικά ένα εκ των οποίων μετά της 9 γίνεται "γειτονικό". Δεν άντεξα στον πειρασμό να πω την αμαρτία μου, δεν ήταν βέβαια μόνο πειρασμός, αλλά και περιέργεια στο να ακούσω την "αντίθετη" άποψη αυτών που μέχρι χθες, αν όχι και σήμερα έγλυφαν τα ριπάπα του Α.Μ.
Το τι γέλιο είχαν τα αυστριακά δεν περιγράφεται! Καταλάβαινες από τα λόγια τους ότι το σκατό είχε φτάσει στην κάλτσα που λέει και ο τίτλος! Αφού να φανταστείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τα διάβασαν από της 9 ως της 10:15.

Πρώτο σχόλιο τους? Δεν έπρεπε να βγουν τα ονόματα των συλληφθέντων στην φόρα!
Δεύτερο σχόλιο? Τα αδικήματα (αν υπάρχουν!) αφορά φυσικά πρόσωπα και όχι ομάδες!!! (το επανέλαβαν αρκετές φορές!!!)
Τρίτο σχόλιο?? Αυτά είναι φήμες δεν είναι διασταυρωμένα!!!
Τέταρτο σχόλιο?? Γιατί χρησιμοποιήθηκε ο σούπερ κοριός που κοστίζει εκατομμύρια!!
ΧΑχαχαχαχααχαχαχχα
Πολύ γέλιο οι ανύπαρκτοι!! πολύ γέλιο μιλάμε!



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exoun entolh na ton yposthriksoun re seis.egw pantws ematha pws o odhgos tou lewforeiou twn kounaviwn psaxnei hdh douleia...

Ανώνυμος είπε...

Παρακληση προς φιλους ΑΕΛΑΡΕΣ! Ρε παιδια μην τους κραζετε στην εκπομπη του κουναβοsportfm! Βγηκε γραφικος τυπος εκ αυστριας και απειλουσε θεους και δαιμονες πως θα παρακολουθει τα τηλεφωνηματα και θα ζηταει τα στοιχεια των ακροατων που τα χωνουν στον α.μ. για να κανει μηνυσεις!!!