Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Φτάνει Ο Πηνειός?

Προς τι ο τίτλος? Μα φυσικά για να ξεπλύνει τις βρομιές του Ελληνικού ποδοσφαίρου!.
Απίστευτοι διάλογοι έχουν δει το φως της δημοσιότητες! Πρώτο ρόλο στην παράσταση φυσικά ο Αχιλλέας ( τον αναφέρω όπως τον λένε και τα κουνάβια), πως θα μπορούσε άλλωστε ο "παντελονάτος" να μην είναι ο πρωταγωνιστής! Μη ξεχνάμε ότι έχει και πέντε παιδάκια! 
Πάντως εδώ που τα λέμε προκαλούσε ο θρασύδειλος χοντρός!! Από την μια προκαλούσε και από την άλλη ήταν έτοιμος να πετάξει για άλλες πολιτείες μπας και αποφύγει το κλουβί!. 
Όσο για τον παπακω που μας το έπαιζε μιξοπαρθένα τι να πω?? Λέτε να είχε σχέδιο να ρίξει την ΑΕΛ για αυτό και έκανε την προετοιμασία που έκανε? ή δεν πέτυχε το πλάνο επειδή δεν υπήρχε ο προμηθευτής των "ηλεκτρολυτών" που έδινε προηγούμενο αφεντικό του? Θα τρίβουμε τα μάτια μας είχε πει... και ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε, τώρα πάλι το ότι εκείνος σκάβει το λαγούμι του να χωθεί ακόμη πιο βαθιά, άλλο θέμα αυτό....
Ας κλείσω όμως όπως ξεκίνησα: φτάνουν άραγε τα νερά του Πηνειού  να ξεπλυθούν οι βρομιές? Και να φτάνουν, που δε φτάνουν δε θα τους κάνουμε την χάρη..... εκεί που τους αξίζει να παραμείνουν, εκεί με τα σκατά στο δέρμα τους...και θα λεγα πως η καλύτερη τιμωρία, ειδικά για τον Αχιλλέα, θα ναι να τον έχουμε δίπλα μας.... ξέρετε εσείς που!



Share

2 σχόλια:

Τόλιος είπε...

Ο παλιός καλός πηνειός μπορεί και να έφτανε αλλά ο πηνειός των τελευταίων χρόνων δυστυχώς δεν φτάνει με τίποτα τόση βρώμα που κουβαλάν. Ας ελπίσουμε μέχρι τέλους να μην είναι μπλεγμένος κανείς δικός μας διοικητικός και μετά μπορούμε όλοι μαζί να αναφωνήσουμε : Φέρτε τον μπέο για κλαρίνα δίπλα απτό αρίνα...

Ανώνυμος είπε...

larisa87:ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ