Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κάγκελα Κάγκελα Παντού!!!

.....και τα μυαλά στα κάγκελα του "αόρατου" εχθρού!
ΣΙΧΑΜΑ!!!
Ευτυχώς δεν είναι μπλεγμένοι κανένας από τους δικούς μας!!! Είναι δύο πρώην, αλλά στα ριπάπα μας, όποιος ανακατεύεται με τα σκατά στο βόθρο καταλήγει!!!
Θετικότατο (σε υπερθετικό βαθμό), Ότι κανένας από την ομάδα μας μέχρι τώρα, και ευελπιστώ και ως τέλους, δεν είναι μπλεγμένος στο βόθρο με τα σκατά που αναμοχλεύονται κάθε δευτερόλεπτο τώρα πια.

Αξίζει ένα ΜΠΡΑΒΟ ο μεγαλομέτοχος. Πρώτος γράφω τα αρνητικά, αλλά δε μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι μέχρι στιγμής τίποτα το μεμπτό.
Μπορεί στο διπλανό νομό να βλέπουν θεούς και δαίμονες, να λένε, να λένε, να λένε, να βάζουν στο στόμα τους την ΟΜΑΔΑ μας, κατ' εντολή όπως φαίνεται αλλά πρώτος και καλύτερος ο Α.Μ πάει για ψειρού!! Και αυτό, κάτι λέει.
Συμπέρασμα: Τώρα ίσως είναι μεγαλύτερη ευκαιρία από ποτέ να ξανα ΕΝΩΘΟΥΜΕ. Δίνεται στον πρόεδρο η μεγαλύτερη ευκαιρία που του δόθηκε ποτέ, να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί.
Στο Χέρι του είναι.  



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ COURSARE. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

TORA THA SISPIROTHOUME

Ανώνυμος είπε...

Iσως για πρωτη φορτα συμφωνω μαζι σου κουρσαρε. Μπραβο

Ανώνυμος είπε...

epitelous re koursare eipes kai kati thetiko gia ton phladakh.edw pou ta leme etreme to fylokardi mou mhn einai ki aytos mesa,alla ok.eytyxws.to thema twra einai oti KAI syspeirwmenoi tha maste metaksy mas KAI h omada tha anevei psyxologika giati meta ap ayta pou ginane DIKAIWTHIKE!!!

Ανώνυμος είπε...

κουρσαρε ειπες "Ευτυχώς δεν είναι μπλεγμένοι κανένας από τους δικούς μας";
ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΗΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ "ΚΥΝΗΓΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

anwnyme 10:21 soy xei tyxei pote na diavseis oloklhro ena arthro?h diavazeis mono mexri ekei pou leei DIAVASTE PERISSOTERA?

vissini coursaros είπε...

Ευχαριστώ τον παραπάνω ανώνυμο αναγνώστη για την απάντηση. Μερικές φορές κρίνω πως δεν χρειάζεται καν να απαντήσω...