Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πόντιος Πιλάφιος

Καλημέρα, τι σας έγραψα χθες? για το κατά πόσο τα άτομα που στελεχώνουν τις επιτροπές θα έχουν τα "φρύδια" να επιβάλουν τις ποινές που πρέπει στις ομάδες που παράγοντες τους δρούσαν στο κύκλωμα των στημένων αγώνων
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις! Νάτες και οι δηλώσεις Πιλάφιου!
Μεταφέρω αυτολεξεί από το gazzeta.gr το παρακάτω απόσπασμα από τα λόγια του :

 Για το αν προβλέπει υποβιβασμό μεγάλων ομάδων: «Δεν το νομίζω. Η αθλητική δικαιοσύνη δεν φοβάται και της έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά πρέπει να υπάρχουν και στοιχεία».

Πόντιος πιλάφιος με όλη την σημασία των λέξεων... Άραγε τα όσα ακούγονται για αυτόν από τον Πατέρα,  στις καταγεγραμμένες από την ΕΥΠ συνομιλίες κάτι μαρτυράει... "Κάτι πρέπει να χουν για αυτόν, και τον κρατούν από τα αρχίδια."




Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

gia ypovivasmo MEGALWN omadwn leei kai mallon ennoei gavro peiraiws.ektos ki an kapoios thewrei ton kounaviako megalh omada.edw o Aris pou tosa xronia prwtagwnistei (na to pw etsi) kai den sygkatelegetai epishmws logw eleipshs titlwn.

vissini coursaros είπε...

Φυσικά και δεν θεωρώ των κασανδριακό μεγάλη ομάδα. Απλά χρειάζεται εγρήγορση, γιατί δε το χουν σε τίποτα να πουν πως μεγάλες ομάδες είναι αυτές στην σούπερ λίγδα και να τρέχουμε.

Ανώνυμος είπε...

koursare ta mathes gia thn allagh hmeromhnias ths "prwths",etsi?oloi to eklamvanoun ws thetiko (oti menoume s.l.).esy pws to eklamvaneis?gia psaxto ligo kai pes mas