Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πόσα Απίδια Πιάνει ο Σάκος??

Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες μέρες, τις τελευταίες ώρες ο εγκέφαλος των φιλάθλων δέχεται καταιγισμό πληροφοριών με τα όσα "όμορφα"¨ έκανε η παρέα του Αχιλλέα και των λοιπών "κυριούληδων " Δεν ξέρω πόσοι από εμάς μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά τούτη την ώρα  την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά και το βάθος της σαπίλας, αλλά αυτό με την  σύγκληση του τακτικού συμβουλίου της Λίγδας και με ένα από τα θέματα της να είναι η "επικύρωση της βαθμολογίας" πάει πολύ!!

Τι νομίζουν ότι ο Λαός της ΑΕΛ είναι ο μαλάκας τις υπόθεσης και θα καθίσει  με σταυρωμένα τα χέρια? Τι πιστεύουν ότι θα κάνουμε δίωρη κατάληψη τύπου γριάς και μετά θα πάμε στον καναπέ μας να δούμε τις φάτσες μας στα τοπικά κανάλια??
Ή μήπως πιστεύουν πως θα αντιδράσουμε με τον τρόπο των 50 του ΑΟΚ??
Μάλλον γαβριδάκιδες και λοιπές όμορες ομάδες δεν έχουν καταλάβει που πατάν και που βρίσκονται!!!
Μπορεί όλη την χρονιά να αποδεχτήκαμε πολλά, μπορεί με το θέμα των αδειοδοτήσεων να μη μιλήσαμε γιατί ως περήφανοι και μοναδικοί οπαδοί που είμαστε να θεωρήσαμε πως δίκαια πέσαμε στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά με αυτά που πλέον βγαίνουν στην φόρα, και δεν λέγονται απλά σαν φήμες,  το θράσος μερικών δεν έχει όριο.
Μάλλον ήρθε η ώρα να δουν πόσα απίδια πιάνει ο σάκος....  
Vissini Cursaros




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

a re koursare tipota den tha kanoume,tha to deis...