Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Είναι Θέμα Αξιοπρέπειας.

Ο τίτλος χαρακτηριστικός των σημερινών (χθεσινών), δημοσιευμάτων  σε αθλητικά site της πόλης. Ας το πιάσουμε από την αρχή όμως :
Στο άκουσμα της πρόσληψης του Γιάννη Αλεξούλη, όλοι οι οπαδοί της ομάδας χαρήκαμε, ελπίζαμε πως κάτι άλλαξε, πως έστω και σε θέση σκάουτερ προσλήφθηκε ένας από τους παλαίμαχους της ομάδας του 88 και πως σιγά σιγά θα αρχίζει να γίνεται δουλειά. Δουλειά που θα είναι προς το καλό της ΑΕΛ μας. Έξυπνος και δραστήριος άνθρωπος ο Γιάννης, γνωριμίες έχει, αναγνωρίσιμος σε όλη την Ελλάδα είναι, το μάτι του κόβει, κάτι θα γίνει.

Όσοι άκουσαν τον Γιάννη Αλεξούλη στο Δημοτικό ραδιόφωνο πριν λίγο καιρό θα κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του με την διοίκηση. Φαίνεται πως δεν ακουγόταν καθόλου. Φήμες τότε αλλά και σχόλια από το περιβάλλον του όπου και μίλησα, κάναν λόγο πως "ο Γιάννης έχει αξιοπρέπεια και την πονάει την ομάδα" , ειπώθηκε ακόμη πως " εγώ άνευ αντικειμένου μόνο και μόνο για να νομιμοποιήσω κάποιες επιλογές δεν κάθομαι, γλάστρα δε θα γίνω". Είδε και απόειδε λοιπόν ο Γιάννης και την έκανε... και καλά έκανε εδώ που τα λέμε, γιατί από όσο φαίνεται ο λύκος μόνο τρίχωμα αλλάζει.
Φαίνεται με τον Γιάννη στην ομάδα, όπως φυσικά και με όλους τους παλαίμαχους της πετυχημένης φουρνιάς, που έχουν τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου, κάποιος φοβάται τα στεγανά....




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: