Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Για να Δούμε τι Θα Ακούσουμε...

Όργιο φημών και ανησυχιών, έχουν κατακλύσει τις βυσσινί παρέες στην πόλη,  σε σχέση με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ο μεγαλομέτοχος στα εισιτήρια διαρκείας. Είναι εξακριβωμένο, σε τούτο εδώ το blog το αναλύσαμε πιστεύω διεξοδικότατα, πως τα περισσότερα, αν όχι όλα τα χρόνια της Α εθνικής, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας ήταν χαμένοι (στο οικονομικό κομμάτι), σε σχέση με κάποιον που επέλεγε να πάει στο γήπεδο με μεμονωμένο. Παρόλα αυτά ένα μεγάλο μέρος παλαιών κατόχων ανανεώνουμε το διαρκείας μας όλα αυτά τα χρόνια από ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα και τίποτα άλλο.
Παρακάτω σας παραθέτω κουβέντες που ακούγονταν πριν κατά και μετά την σχετική τοποθέτηση του μεγαλομετόχου:

Μέγας Μάιστρος: Θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να μη πληρώσουν την νέα χρονιά, μιας και η ομάδα υποβιβάστηκε, και να μετατεθεί το εισιτήριο τους για την επόμενη. (Έτσι είπε και για 1 euro μίσθωμα, και τον έστειλε ο άλλος).
ΛαζΠαπ : Οι μειώσεις των εισιτηρίων διαρκείας θα ναι πολύ μεγάλες, 50% κάτω θα τα βάλει ο πρόεδρος όλοι διαρκείας.
Μεγαλομέτοχος: Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας να έχουν έκπτωση ΕΩΣ και 20%
Οπαδός σε καφέ : Αν οι μειώσεις δεν είναι πάνω από 40% και αν μου ζητήσουν τα λεφτά από τις συναλλαγματικές πέραν των τριών δικών μου που θα πάρουν, θα στείλω τις συναλλαγματικές στους  δημοσιογράφους που λέγαν πως μπορώ να το διακόψω όποια χρονιά θέλω, να τις πληρώσουν εκείνοι.

Και επειδή το διαρκείας θα θεωρηθεί ΑΕΛΟΜΕΤΡΟ τώρα στην Β εθνική, κρατήστε την ψυχραιμία σας, και πράξτε ανάλογα.... το σίγουρο είναι πως έρχεται ο καιρός που θα αρχίσει και πάλι το "ψηστήρι" , έρχεται ο καιρός που πάλι ο πρόεδρος θα χει φέρει παίχτες "ονόματα" και εμείς θα πρέπει να του δείξουμε για άλλη μια φορά την αγάπη μας ανανεώνοντας τα διαρκείας μας...



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SYgnwmh alla epeidh eixa akousei live ton phladakh stn synenteu3h typou eipe TOULAXISTON 20% pou shmainei APO 20%k oxi EWS. Twra ti 8a ginei akrivws dn to 3erw alla na mhn prospa8oume na dhmiourghsoume klima kai na parapoioume ta logia twn allwn opoioi kai an einai autoi...

YG epeidh opws leei k h paroimia an kaeis apo to xylo fysas kai to giaourti mallon oso pio "megala" kai "empeira" onomata paroume toso pio poly 8a 3enerwsoume...

Ανώνυμος είπε...

1.Η ζημιά μόνο φέτος από τα διαρκείας είναι 20% σε σχέση με το αν αγοράζαμε μεμονωμένο εισιτήριο.
2.Απλά πράγματα, έχουμε μπλέξει με τα τριετή διαρκείας σε δύσκολη περίοδο. Το θέμα είναι αν η διοίκηση θα δείξει διορατικότητα και ρίξει τις τιμές σε επίπεδα Β΄εθνικής, ανάλογα με την οικονομική συγκυρία, γιατί η τριετία τελειώνει κάποια στιγμή. Πως θα πείσει τους 4000 να ανανεώσουν μετά αφού όσοι είχαμε διαρκείας σχεδόν κάθε χρόνο πληρώνουμε περισσότερα από τα απλά.
3.Ας μας δείξει η διοίκηση αν θέλει να είμαστε στο γήπεδο με θετική διάθεση ή αν μας θεωρεί μαλάκες πελατάκους.
4.Η κατηγορία φέτος για εμένα είναι εντελώς για τον μπεο δεν χρειάζεται ούτε ονόματα ούτε τεχνοκράτες και έξοδα περιττά. Θέλει δουλεία και όχι δημόσιους υπαλλήλους για να βγει και ένας καλός κορμός.

Ανώνυμος είπε...

κατάρα στον λαδέμπορα