Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Κώστα στο Καλό???

Έλα μη μου πείτε διαβάζοντας τον τίτλο της ανάρτησης ότι δε καταλάβατε που αναφέρομαι? έλα ομολογήστε όλων το μυαλό σας πήγε στον..... ναι ξέρετε εσείς, σε αυτόν που τα χει ακούσει και συνεχίζει να τα ακούει καιρό τώρα από δω μέσα.. ναι βρε σεις στον μεγαλομέτοχο!.
Και όμως σε άλλον
Κώστα αναφέρομαι, σε άλλο Κώστα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελέσει αν δεν το χει κάνει ήδη παρελθόν από την ΠΑΕ.
Κατά πόσο θα βγει αληθινή η ανάρτηση?? δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης των αγγλο αναθρεμμένων δίδυμων, οι οποίοι δε βρίσκονται πουθενά ως προσωπικό της Bolton στο διαδίκτυο,  δε μπαίνει κανείς στον κόπο να ψάξει γι αυτό, και τέλος τέλος δεν αναφέρει κανείς   πως στο πάγκο της ομάδας που κάθισαν τελευταία φορά είχαν 6 συνεχόμενες ήττες και για αυτό απομακρύνθηκαν, και όχι γιατί η τότε ομάδα τους άλλαξε 5 προπονητές.!! Να τα λέμε όλα κύριοι δημοσιογράφοι, έτσι? 



Share

3 σχόλια:

Τόλιος είπε...

Κρίμα και εγώ που νόμιζα οτι θα ήταν ο κωνστάντος....! Πάντως γι'αυτούς τους καλοχριστιανάκηδες ας μη τους βγάλουμε άχρηστους απο τώρα. Όλοι έχουμε επιφυλάξεις για το τί μέρος του λόγου είναι αλλά στο τμήμα των νέων τόσα χρόνια δεν είδαμε και προκοπή από αυτούς που πέρασαν, αν και πολλά ακούγονται για τα ταλέντα του νομού και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικά εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Vasika pera apo thn plaka 8a parakalousa opoio akouei kai symmetexei se radiofvnikes ekpompes na piesei tous dhmosiografous na mas poun giati den yparxei TIPOTA sto internet gyrw ap to onoma tous ektos ap thn apotyxhmenh tous parousia sto xaidari. Giati eidika sthn agglia einai terma typikoi se tetoia 8emata k kapou 8a yphrxe MIA anakoinwsh h ENA ar8ro pou na milaei gia autous...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ