Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το Απόλυτο Τίποτα.

Είκοσι ο μήνας, η ζέστη έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της εδώ και μέρες στην πόλη μας, ζέστη στην ατμόσφαιρα, κρύο όσον αφορά την συνέχεια του σχεδιασμού της ομάδας μας για την νέα χρονιά.
Έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση για τον υποτιθέμενο μεταγραφικό οργασμό που θα βίωνε η πόλη στις επόμενες δέκα μέρες μετά την παρουσίαση Coleman.
Από μεταγραφικό οργασμό που όλοι μας περιμέναμε, έτσι ώστε η ομάδα να είναι το δυνατόν πιο έτοιμη όσο πιο γρήγορα γίνεται, τελικά θα έχουμε με βάση και το lifestyle του μεγαλομετόχου "συναυλιακό" οργασμό...μιας και τελικά το AEL FC ARENA από καυτή και απόρθητη έδρα που θα έπρεπε να είναι  μετατρέπεται σε  μπουζουκομάγαζο καλοκαιρινής ραστώνης, για την κονόμα του ιδιοκτήτη...

Και ξέρετε κάτι, μεγιά του με χαρά του, αλλά ρε γαμώτο το να μην κουνιέται τίποτα από πλευράς ΑΕΛ και το μόνο που διαφημίζεται να είναι "οι καλοκαιρινές συναυλίες" τότε σίγουρα κάτι δε πάει καλά.
Εκτός και αν θεωρείται κίνηση την επιστροφή του 36χρονου Νεμπεγλερα, το ενδιαφέρον για τον 36χρονο Μιχαηλίδη (πόσους τερματζήδες αλλάξαμε τα τελευταία χρόνια θυμάστε??), τον 33χρονο Σκούφαλη, την πιθανή ανανέωση Νταμπίζα, Βενετίδη κλπ...
Και συν όλα τα άλλα υπολογίστε πως αν οι φήμες για συμβόλαια με bonus που γράφτηκαν ισχύουν σκεφτείτε την εικόνα των παιχτών που "μάλωναν" για ένα πέναλτι (χαμένο τελικά) που είχαμε φέτος και ήταν απόρροια συμβολαίων  με bonus.. και δείτε μπροστά σας τι πρόκειται να συμβεί..



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: