Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σύγκριση Διαρκείας

Ξεκίνησε στα ραδιόφωνα, αλλά και σε site που επιτρέπουν τα σχόλια ο σχολιασμός των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας. Μπορεί να μόλυνα το pc μου ψάχνοντας για τις τιμές των ομάδων που θα αγωνίζονται στην super league αλλά νομίζω  πως αξίζει τον κόπο να δούμε τι τιμές στα αντίστοιχα διαρκείας  θα έχουν οι ομάδες που τερμάτισαν μέσα στην πεντάδα πλην του γαύρου που θα παίζει σίγουρα στο champions league, και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα σας.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Βάζελος : 178 ευρώ στα πέταλα 249 ευρώ δίπλα στην κεντρική κάτι σαν την 5-8  356 ευρώ στο κέντρο απέναντι από τα επίσημα
χανούμισα : 210 ευρώ στα πέταλα 260 ευρώ δίπλα στην κεντρική 380 ευρώ στο κέντρο απέναντι από τα επίσημα
Μπάοκ :       160 ευρώ στα πέταλα 280 ευρώ στην κεντρική απέναντι από τα επίσημα
Σκώληξ : 160 ευρώ στα πέταλα 280 ευρώ στην κεντρική απέναντι από τα επίσημα
gay βόλου : 150 ευρώ στο πέταλο  220 και 280 ευρώ στις κεντρικές.

Αυτά... 



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ................

Ανώνυμος είπε...

akouo tin vassilakou ston maistro ,telika kai fetos theloun na koroidepsoun ton kosmaki me ta diarkeias .emeis me ta trieteias kaname tin malakia tis xronias kala na pathoume afou empistefthikame tous dithen texnokrates tis pae.NTROPI TOUS ME ANAGKAZOUN NA PAO STA GRAFEIA TOUS SKILOVRISO

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ παραπάνω ΠΑΕ τους τα παίρνουν και από αλλού αν δεν κάνω λάθος (μέλη ετησια συνδρομη, ΑΜΚ)ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ,ΟΣΦΠ ή δεν έχουν γήπεδο δικό τους και αγωνίζονται σε τεραστια για τις ομαδες τους γήπεδα που δεν μπορουν να γεμίσουν(γαυρος της Αυστρίας,ΠΑΟ,ΑΕΚ). Καλώς ή κακώς έγινε ένα γήπεδο και πρέπει να το στηριξουμε.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΓΣΛ !!! ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ.