Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ήρθαν και Τα Διαρκείας

Σε μια χρονιά όπου η οικονομική κρίση χτυπάει τον καθένα από μας όλο και πιο πολύ, σε μια χρονιά που πέρασε και όλοι μας ή σχεδόν όλοι μας, κάναμε το σκατό παξιμάδι για να καταφέρουμε να πάρουμε εισιτήριο διαρκείας, και μάλιστα τριετίας, για να βοηθήσουμε την ομάδα αλλά και να "ζήσουμε το όνειρο" που έλεγε και το σλόγκαν, μια χρονιά που έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα, ανακοινώθηκαν σήμερα, χωρίς να γίνει η παρουσίαση που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια, (γιατί άραγε), οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. Με μια πρόχειρη ανάγνωση και ένα πρόχειρο συλλογισμό παραθέτω τα παρακάτω:

1ο. Για μένα οι συγκεκριμένες τιμές θα πρεπε να είναι οι τιμές που έπρεπε να έχουν τα εισιτήρια πέρσι. Βέβαια σε πρώτη ανάγνωση δεν είναι πολύ απογοητευτικές...
2ο Γιατί φέτος γίνεται νέος διαχωρισμός των θυρών και έτσι πάλι οι κάτοχοι με τα φθηνότερα διαρκείας είναι οι λιγότερο κερδισμένοι ενώ αντίστροφα οι κάτοχοι των ακριβότερων έχουν μεγαλύτερη έκπτωση?
3ο Γνωρίζουν εκεί στην ΠΑΕ ότι φέτος θα δώσουμε πολλούς αγώνες Δευτέρα όπου η αγορά στην Λάρισα είναι ανοικτά, και αν ναι συνυπολόγισαν το συγκεκριμένο δεδομένο?
4ο Έχει ληφθεί υπόψη η δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας?
Και τέλος 5ο Το "σλόγκαν" που χρησιμοποιούν οι εγκέφαλοι της ΠΑΕ το σκεφτήκανε καλά? Μπορεί για αυτούς να είναι ένα ωραίο σλόγκαν για να χτυπήσουν στο οπαδικό φιλότιμο, αλλά τα συνθήματα των οπαδών, και ειδικά αυτό, δεν είναι για φρου φρου και αρώματα...
Τα υπόλοιπα αργότερα...




Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

larisa87:ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 160€ Κ.ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Α ΕΘΝΙΚΗ.ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΝΟ 36% Ή 80%(ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ)
ΥΓ:ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οι τιμές είναι λογικές.Στην Τούμπα μπαίνουν και με ντου να το κάνουμε και εμείς? 10€ το παιχνίδι είναι καλά.

Ανώνυμος είπε...

larisa87:ΕΠΙΜΕΝΩ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΜΑΖΑΖΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ Ή ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ.