Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Σπαρτιάτικα!!!!

Απίστευτο θράσος!!!!   Ας μας  εμφανίσει αυτός ΟΛΑ τα στοιχεία, ας απαντήσει στα αναπάντητα ερωτήματα, ας μας πει γιατί έπεσε η ομάδα, και μετά ας βάλει και τις φωνές! Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!
Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως είχα τόσο εγώ όσο και άλλοι που χρησιμοποιούν nick names ότι σήμερα είχαμε την τιμητική μας!!

Άραγε ο Λακεδαιμόνιος, μεγαλομέτοχος μας γιατί δεν δέχτηκε ερωτήσεις??
Έγραψα για προσφυγές, έπεσα μέσα,
Έγραψα για τα ενοίκια με επιβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο!
Έγραψα για τον Τσακμακίδη, τον ανακοίνωσε!

Το καλύτερο όλων βέβαια!!!!, το χειροκρότημα στο τέλος!!!! που δυστυχώς ήτανε για αυτόν από τους ιπποκόμους του, τους γνωστούς οσφυοκάμπτες, που είναι συνυπεύθυνη για τον φετινό υποβιβασμό.

ΥΓ: Το καλύτερο όλων βέβαια είναι ότι όσα γράφω "δε πιάνονται¨" βλέπεται τα γράφω ανώνυμα, και αυτό ενοχλεί!!!
ΥΓ2: Μέγα Μαΐστρε, κρύβε λόγια, πάλι το συνήγορο του διαβόλου κάνεις? (όπως ο ίδιος δήλωσες, λες και δε το ξέραμε), γιατί και πέρσι για το 3ο καλύτερο ρόστερ μας μιλούσες! Άντε τώρα κάνε την δουλειά σου, πούλα κάνα διαρκείας! ξέρεις εσύ, από αυτά που πρέπει να πάρουμε γιατί μας έφερε το ακριβότερο προπονητικό τιμ.





Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

koita simfono gia piladaki ala toulaxiston exei matosei oikonomika pera apo tis malakies tou,aftoi pou prepei na fane kinigi omos einai ta pagalakia tou kai oi xeirokrotites.kala re paidia giati tous anexomaste akoma diladi pioi einai aftoi oi felloi pou i omada tous exei pesei kai pane na xeirokrotisoun ton proedro.ta gliftronia tou tha milisoun gia diarkeias tora ?eides pos tous eklase omos e?aftoi einai o karkinos tis ael na to kseretai!!!!

vissini coursaros είπε...

dystyxos den matose oikonomika, dystyxws mallon konomise!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη σημερα,ΝΑΙ,χειροκροτησα τον προεδρο,επειδη,ΟΧΙ,δεν ειμαι ουτε μπροστινος του αλλα ουτε οσφυοκαμπτουμενος,επειδη,ΝΑΙ,ξερω να σκεφτομαι,επειδη ΔΕΝ παιζω παιχνιδια στην πλατη της Α.Ε.Λ. και τελος επειδη ξερω να μιλαω την Ελληνικη γλωσσα και δεν ειμαι συνυπευθυνος σε ενημερωνω οτι πρωτον ο πληθυντικος της λεξης συνυπευθυνος ειναι συνυπευθυνοι και δευτερον οτι ανθρωπους κακεντρεχεις και μνησικακους,σαν εσενα,η ομαδα μας δεν χρειαζεται!!!Αντε να γινεις γαυρος του βολου και μην ξεχνας οτι η ιστορια γραφεται δεν μαντευεται!υ.γ.1 εκτιμω πως μαλλον ο Πrοεδρος δεν σου δανεισε χρηματα γι'αυτο και δεν τον γουσταρεις.υ.γ.2 γιατι ασχολεισαι με την Α.Ε.Λ. αφου σε χαλαει υ.γ.3 πες μας επιτελους τι πρεπει να γινει για να παρουμε το champions league!Και αφησα για το τελος μια σοβαρη ερωτηση.Με ποσα χρηματα προτιθεσαι να συμμετεχεις συην αυξηση μετοχικου κεφαλαιου,επιδοξε συνεταιρε?

vissini coursaros είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε τον 12:42, ευχαριστώ που με διαβάζεις και σχολιάζεις στο blog, το ότι το κάνεις και μάλιστα με τέτοια προσοχή, (βλέπε ορθογραφικό), κάτι λέει. Από κει και πέρα, η ιστορία γράφεται και απλά από δω μέσα λόγο των πληροφοριών που έχω την μαθαίνεται λίγο νωρίτερα. Για γαύρους κλπ δε χρειάζεται να απαντήσω, μιας και το ΑΕΛΟΜΕΤΡΟ σου με αυτό που έγραψες πιθανόν θα σου έβαλε καλό βαθμό. Για δανεικά κλπ, να απευθυνθείς σε άλλου είδους λαμόγια,(μήπως είναι φίλοι σου?), και όσο για το ποσό που θα συμμετάσχω στην ΑΜΚ να σε σίγουρος ότι θα ναι τόσο όσο πρέπει για μπορώ να απαντήσω στα αναπάντητα μου. Και τέλος επειδή με θεώρησες μνησίκακο, που ψάχνω και αναρτώ αλήθειες που προφανώς δε σου αρέσουν, το μόνο βέβαιο είναι πως η ΑΕΛ δε χρειάζεται χειροκροτητές σαν εσένα που καταπίνουν αμάσητα τα χάπια του μεγαλομετόχου. Η ΑΕΛ είχε πάντα σκεπτόμενους φιλάθλους και όχι "πρόβατα επί σφαγή" , αν η "εκπαίδευση" σε έκανε έτσι σίγουρα δε φταίω εγώ

Ανώνυμος είπε...

Σου επιστρεφω τα πικροχολα σχολια διοτι ειναι δεδομενο οτι εισαι κομπλεξικος με την ομαδα και το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να δημιουργεις θεματα και καταστασεις.Κι αν εγω ειμαι "προβατο" θα ειμαι τουλαχιστον σε κοπαδι με αλλα προβατα και δεν θα το παιζω "λυκακι" πισω απο ανωνυμα μπλογκς...Οσο για τα Ελληνικα σου,ενας καλος δασκαλος δεν θα ηταν ασχημη ιδεα!υ.γ. το ονομα μου ειναι στη διαθεση ολων,οταν,πρωτα ο Θεος,αποκαλυφτεις και συ.υ.γ.2 δεν θα συνεχισω την αντιπαραθεση μαζι σου γιατι,πολυ απλα,οπως λεει και ο θυμοσοφος λαος μας,οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα...

vissini coursaros είπε...

Τελικά και με το σχόλιο σου επιβεβαιώνεται ότι η "εκπαίδευση" έπιασε τόπο!!! Η μπάλα στην εξέδρα, και όσο για την ταμπακέρα .... Α! μη ξεχάσω και κάτι ακόμα. Δε σου ζήτησα να βάλεις όνομα...

Ανώνυμος είπε...

larisa87
κουρσαρε...εσυ δεν εγραψες οτι κοστισε το γηπεδο 20 μυρια;ακομη γελαω...νασε καλα που σε μια δυσκολη περιοδο μας κανεις και γελαμε.
κουρσαρε πηρες διαρκειας ή εισαι απο τους τσαμπατζηδες;

...περιμενω ακομη να μας πεις αν φυγει ο ΠΗΛΑ ποιον προεδρο θα μας φερεις....κωλοτουμπα!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε συ βυσσινι κουρσαρε ...μην κανεις τετοια ατοπηματα και λαθη... όλες αυτες οι εκφρασεις που αναφερεις δειχνουν την καταγωγη σου.....''...το μόνο βέβαιο είναι πως η ΑΕΛ δε χρειάζεται χειροκροτητές σαν εσένα που καταπίνουν αμάσητα τα χάπια του μεγαλομετόχου. Η ΑΕΛ είχε πάντα σκεπτόμενους φιλάθλους και όχι "πρόβατα επί σφαγή" , αν η "εκπαίδευση" σε έκανε έτσι σίγουρα δε φταίω εγώ...''
εκφρασεις που κατα κορον χρησιμοποιουνται απο το περιβοητο φορουμ.... αλλα θελω να δω... οταν θα σας κυνηγανε ολοι που θα κρυφτητε... αει σιχτιρ πλεον... εχετε γεμισει ολο το νετ ποστ προκειμενου να περασετε την αποψη σας...πικροχολοι, καρμιρηδες, τσαμπατζιδες γυφτοι

vissini coursaros είπε...

Larrisa87 δεν είπα εγώ ότι κόστισε τόσο, η ΠΑΕ το είπε...και η εργο3 που πάει στα δικαστήρια τον μεγαλομέτοχο.
Όσο για τον ανώνυμο των 12:24 θα σου απαντήσω πως η δική μου καταγωγή είναι από την Λάρισα και όχι από την Σπάρτη... όχι κάτω από το "αυλάκι" αν το χεις ακουστά! Επίσης θεωρώ πως το σχόλιο σου για μένα και το larisafc (πιθανώς αυτό εννοείς και όχι το άλλο του Μπατζιώλα το AELFANS), είναι τουλάχιστο άστοχο, γιατί εμείς οι Λαρισαίοι σε τούτο δω το Νομό μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα. Όσο για τους χαρακτηρισμούς σου, ας προσωπικό επίπεδο, εσύ δεν είσαι από αυτούς που με κατακρίνεις γιατί χαρακτηρίζω άλλους???
Έλα τώρα παλαμάκια!!!! άντε ξεχάστηκες ώρα έχεις!!!