Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Να Γράψω Τι?

Μέρες τώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω από την ΑΕΛ, κάποιοι φίλοι με ρωτάν γιατί δε γράφω...
Να γράψω, να γράψω τι ? Για τα όσα είπε ο Γιάννης Αλεξούλης σε τοπικό ραδιόφωνο και το ξεμπρόστιασμα του μεγαλομετόχου που τους μόνους που θέλει στο pay roll του πρέπει να είναι άτομα χωρίς άποψη που θα πρέπει να δέχονται μόνο την δική του ως σωστή?
να γράψω για το Μέγα Μαΐστρο που δε σχολίασε τα όσα είπε ο Αλεξούλης αλλά προτίμησε να κάνει σχολιασμό του βιογραφικού του Μπονόβα αλλά και της  επικαιρότητας των "αγανακτισμένων", λες και αν θέλουμε να ενημερωθούμε για αυτό, δεν υπάρχουν άλλοι σταθμοί και μάλιστα σχετικοί επί του θέματος?  να γράψω για την πιθανή πρόσληψη Μπονόβα? να γράψω για την πιθανή πρόσληψη Καβακά από τον Πλατανιά? ή τέλος τέλος να γράψω που ένα ακόμη ταλέντο μας προτιμάει την ξενιτιά και τους 100 φιλάθλους του τέλη από το να αγωνιστή για την Βυσσινή φανέλα, μιας και διοικούντες και ανοιχτομάτηδες τύπου Ζιάγκα, Κατσάρα, το διώξαν το παιδί και ακούει ΑΕΛ και γυρνάει την πλάτη?? Πως θα επέστρεφε αυτό το παιδί την ΑΕΛ όταν αυτοί που τον έδιωξαν είναι ακόμη στις θέσεις τους, και το μόνο που θα τους ενδιέφερε θα ταν να το χαντακώσουν για να αποδείξουν "σωστή" την πρώτη τους επιλογή?
Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση θα γράψω αυτό που είπε ο Αλεξούλης και κανενός αυτί δεν ίδρωσε, μια μικρή φράση που περιέχει ΤΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.... :
"Εσείς οι δημοσιογράφοι, θέλετε ξύλο......."  Πόσο δίκιο έχεις...... Μπάχαλο η Κατάσταση...



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kala ta les ,ala gia ton evagelou pou efyge mallon evale thn a ethniki panw ap thn ael.k o koytsianikoulis leei eftase ston mpaok..re ante k gamisou.