Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σκατό Τάισμα, ( Με το Συμπάθιο)

Μια μέρα έλειψα, και αυτή όχι ολόκληρη και έγινε του κουτρούλι ο γάμος πάλι!!
Τη να πρωτογράψω, για τις ομορφιές που συνέβησαν πάλι σήμερα?
Να γράψω για το "κόψιμο" του Χαρμάνη στο Διαιτητικό Εφετείο Αθηνών και την επ' αόριστο αναβολή της εκδίκασης για τον κώλο?? Μη γελάτε, κόψιμο έπιασε τον Χαρμάνη, και δε μπορούσε να παραστεί στην εκδίκαση για αυτό και η αναβολή!

Να γράψω για τα νέα στημένα που ήρθαν στην επιφάνεια,  έτσι ξαφνικά, (που λέει και ο κουμπάρος),  και εμπλέκονται ξανά σε αυτά Δόξα και Λιβαδειά (κάτι σαν το όπου γάμος και χαρά και η μαλάμω πρώτη), οι οποίες κατά τα λεγόμενο του προέδρου της Δράμας (αυτού με το βγαλμένο φρύδι, που άραγε τι συμβολίζει?), κόπτονται και αυτές, (ξανά "κόψιμο"), να παίξουν στην Κλίκα? (είναι πολλά τα λεφτά Άρη). Ή για το ότι στα "νέα στημένα", (σαν ταινία του σινεμά δεν ακούγεται?),είναι και πάλι τρεις ομάδες που σήμερα αγωνίζονται στην κλίκα? Γιάννενα, (που ναι πρώτα στα γρόσια και τα γράμματα), Αγρίνιο, (the finest tobbacos in Greece), και το φιδάκι, (που είναι γάτα και αλεπού μα τον παίρνει που και που)?
Ή τέλος τέλος να γράψω για τον ενδεχόμενο υποβιβασμό της γριάς στην Δ!! μιας και έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά της κλίκας, και λες και τους έπιασε "κόψιμο" τρέχουν  άρον άρον να τον υποβιβάσουν, και μάλιστα στην Δ, μπας και δεν τους "κόψει" η μαγιονέζα που ετοιμάζουν..



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: