Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Υπάρχει Νεκρός.

Όπως όλα δείχνουν, μια από τις χειρότερες ποδοσφαιρικά χρονιές ξεκίνησε. Δυστυχώς όσοι λέγαμε ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεκινήσει, για πολλούς και διάφορους λόγους, μιας και με την υπόθεση των στημένων δινόταν η ευκαιρία στους υπευθύνους να τα αλλάξουν όλα, και επιτέλους να έχουμε ένα καθαρό, και προπάντων υγιές ποδόσφαιρο, επιβεβαιωθήκαμε.

Ένα ποδόσφαιρο, το οποίο θα στηριζόταν στο σεβασμό του αντιπάλου, και όχι στην καχυποψία, ένα ποδόσφαιρο, που και αν η λύση το να κλείσουν οι σύνδεσμοι (διαφωνώ κάθετα σε αυτό), ήταν για καλό του, να γινόταν και αυτό, σε ένα ποδόσφαιρο που θα έμπαιναν κανόνες, και όλοι τους θα ενδιέφερε το καλό του, και όχι η νίκη της ομάδας τους με οποιονδήποτε τρόπο. Ένα ποδόσφαιρο που ακόμα και σαν προϊόν να το δεις, θα έπρεπε να παλεύεις για την αναβάθμιση του, και όχι για την απαξίωση του..
Δυστυχώς σήμερα υπάρχει νεκρός, δυστυχώς ένα παλικάρι 21 ετών έχασε την ζωή του, γιατί κάποιοι δεν φρόντισαν νωρίτερα να θέσουν κανόνες...Ας ευχηθούμε όλοι μας να είναι το τελευταίο θύμα και όχι το πρώτο....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: