Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Τι μας Ξημέρωσε??

Ας πάρουμε τα δεδομένα με την σειρά.
Βόλος και Καβάλα τιμωρήθηκαν πρωτόδικα, ακολουθώντας το άρθρο 21α και 21β, με υποβιβασμό στην Β εθνική. Μια απόφαση η οποία έδειχνε να είναι τόσο ισχυρή, που πιθανή ανατροπή της έμοιαζε με βιασμό.Και εκεί ξεκινάει το παραμύθι....

Είναι σίγουρο πως ο "περπινιάδης" μαζί με τον Πιλάφιο, θορυβήθηκαν από την απόφαση, η οποία στο μυαλό τους έπρεπε να "πέσει". Γιατί?
Πολύ απλό, αν αργότερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασκούσε  διώξεις σε μεγαλύτερα ονόματα, το δεδικασμένο της αφαίρεσης βαθμών θα έπρεπε να προ υπάρχει έτσι ώστε και αυτές οι ομάδες να μπορούν να ξεγλιστρήσουν με αφαίρεση βαθμών. Επίσης ο "περπινιάδης" είχε υποσχεθεί πως θα βοηθήσει τον "αδελφό" του ο οποίος έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου ζούσε δύσκολες ώρες.
Το πως θα επέβαλαν το δεδικασμένο που είχαν στο μυαλό τους είναι απλό. Οι δικαστές που προσλαμβάνει η ΕΠΟ είναι συνταξιούχοι, παρόλο που στο καταστατικό της προβλέπεται να είναι τακτικοί. Δηλαδή είναι υπάλληλοι της, άρα πολύ εύκολο ως εργοδότης να δώσεις την εντολή και ο υπάλληλος να την εκτελέσει.
Από κει και πέρα, γνωρίζοντας πως ο Ηρακλής τελεί υπό διάλυση, θεώρησαν πως δε θα κυνηγήσει το θέμα και όλα θα κυλήσουν ομαλά, θα περάσει ο καιρός, και όλα θα ξεχαστούν, Ελλάδα είμαστε.
Έλα όμως που ο Ηρακλής αντιστάθηκε, και η αντίσταση αυτή παραλίγο να τους κόψει το αυγολέμονο. Έτσι φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο, έτσι φτάσαμε να μη ξέρουμε τι μας ξημέρωσε, ελπίζοντας πάντα πως θα πρυτανεύσει η λογική, γιατί το δίκαιο ούτως ή άλλος έχει χαθεί προ καιρού.

ΥΓ: Για 2η φορά χθες βράδυ άκουσα τον πρόεδρο της γειτονικής ΕΠΣ να λέει πως με πιέσεις και ενέργειες του ως μέλος της ΕΠΟ,  συνέβαλε στο να μην υποβιβαστεί η ομάδα του νομού του, να πέσει η πρωτόδικη απόφαση, προτείνοντας το -10 ως απόφαση δικαστηρίου. Κάνας εισαγγελέας ακούει να τον ρωτήσει τον τρόπο που πίεσε και τελικά τα κατάφερε??  



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: