Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Καταιγίδα..

Καταιγίδα ξέσπασε και πάλι στους κόλπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου!. Μια καταιγίδα που στο πέρασμα της φαίνεται να συμπαρασύρει ομάδες οι οποίες αγωνίζονται στην κλίκα, και που ανέβηκαν φέτος κατηγορία, αλλά και ομάδες οι οποίες ήθελαν να συμμετάσχουν στην κλίκα μετά τον υποβιβασμό των αυστριακών και της καβάλας, και ας μη μπορούσαν πριν λίγο καιρό να συμπληρώσουν ενδεκάδα ώστε να κατεβούν στο γήπεδο για να αγωνιστούν.

Διαβάζουμε στα σχετικά δημοσιεύματα πως οι διώξεις στην πλειοψηφία τους αφορούν ομάδες οι οποίες μπλέκονται με την Ηλιούπολη, αλλά σε αυτές τις νέες διώξεις υπάρχει και η κίντερ έκπληξη! ο Αστερίας.
Ο Αστερίας ο οποίος είναι ο μόνος που διώκεται και η δίωξη του δεν αφορά στημένους αγώνες με την Ηλιούπολη, άρα η δίωξη του αφορά αγώνες του περασμένου πρωταθλήματος. Ο Αστερίας που για χάρη του φέτος αλλάξαν οι κανονισμοί, ερμηνεύτηκαν κατά το δοκούν, και έριξαν τον Ηρακλή για την υπόθεση πλαστογραφίας στην football league 2!!
Μα θα μου πείτε είναι ποτέ δυνατόν μια ομάδα που δεν έχει κόσμο, είναι σχεδόν αδιάφορη σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει αγωνισθεί, να έχει τόση δύναμη και να κάνει ότι γουστάρει, ερμηνεύοντας κανονισμούς, και οδηγώντας κλίκα και επο σε αλχημείες και τα σχετικά?
Είναι θα σας πω εγώ.. είναι γιατί έχει τις πλάτες "μεγάλων", και αυτές τις πλάτες δεν τις απέκτησε τυχαία...
Που οφείλονται?
1ον στο γεγονός ότι η Τρίπολη απέχει μόλις 1,5 ώρα από το κέντρο, και άρα βολεύει η απόσταση ώστε το παράρτημα να ελέγχεται σωστά, και
2ον ο πρόεδρος της, και μόνιμος αντιπρόεδρος της κλίκας, είναι αυτός ο οποίος ως διαιτητής σφύριξε στο παρελθόν το γνωστό αγώνα γαύρος- βαζέλες 3-0 στην Ριζούπολη.
Φαίνεται πως από εκείνο τον αγώνα "έχει λαμβάνειν" ακόμα.
Καταιγίδα λοιπόν και εύχομαι με το πέρασμα της το ουράνιο τόξο που θα βγει να έχει μόνο το χρώμα βυσσινί...




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΟΥΡΣΑΡΕ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Κ ΑΛΛΩΝ 'ΓΑΥΡΙΚΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ" ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ..........ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ!!!