Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Χαφιές Με την Κουκούλα...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζούμε εποχές που θα τις θυμόμαστε χρόνια και ζαμάνια. Μέρες που θα αφήσουν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και αργότερα αν ποτέ γίνουμε κράτος, που ίσως τότε αποκτήσουμε και σωστό ποδόσφαιρο, θα τις βλέπουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Τι έκανε ο δικηγόρος των αυστριακών ο γνωστός χαρμάνης?
έστειλε στην ομοσπονδία του Ισραήλ και της Γεωργίας, το φάκελο με τις κατά εκείνο παρατυπίες στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ γιατί ως εθνικές ομάδες που αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα, έχουν ένομο συμφέρον να αποβληθούν οι ελληνικές ομάδες, μαζί και οι εθνική από τις Διεθνής διοργανώσεις. Πραγματικά δεν θέλω καν να την σχολιάσω αυτή την κίνηση... Δείχνουν στο πανελλήνιο για ακόμη μια φορά τι "πάστα" ανθρώπων έχουμε στο γειτονικό νομό... Θα ήθελα όμως μαζί με τα έγγραφα που θέλει να στείλει στην ΦΙΦΑ και στις ξένες ομοσπονδίες να στείλει και την δικογραφία που υπάρχει για την ομάδα του, και πως κατάφερε με αυτή την δικογραφία να μην υποβιβαστούν εξ αρχής..
Και μιας και λέμε πως κατάφεραν να τιμωρηθούν μόνο με -10 την απορία μας την έλυσε ο πρόεδρος της αυστριακής ΕΠΣ ο οποίος  βγήκε σε αυστριακό ραδιόφωνο και δήλωσε πως, αν ήξερε την κατάληξη της υπόθεσης ΔΕ θα πίεζε για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών και θα αποδεχόταν την πρωτόδικη απόφαση για υποβιβασμό στην Β εθνική.
Και έρχομαι τώρα να αναρωτηθώ για όλα τα παραπάνω ειδικά για τις δηλώσεις του προέδρου της αυστριακής ΕΠΣ υπάρχει εισαγγελέας??? Πίεσε λέει από πριν για αφαίρεση βαθμών... Πως πίεσε, και ποιόν? Μήπως έδωσε και στους δικαστές το σκεπτικό της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ ??
Κάνας εισαγγελέας εδώ στην Λάρισα ακούει?? 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: