Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Οργάνωση Αγνοείται..

Είχα γράψει μετά τον αγώνα για τον Παναγιώτη Μπαχράμη ότι ήταν όλα καλά εκτός από μερικές λεπτομέρειες που θα τις έγραφα κάποια άλλη στιγμή.
Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν πραγματικά μια ομάδα μεγάλη. Ποιες είναι αυτές? Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Δώσαμε δύο φιλικά, στο ΑEL FC ARENA(αυτό με την Καλλονή δεν το υπολογίζω),  με Ατρόμητο και Σέρρες, που και στα δύο φιλικά η προπωλήσει των εισιτηρίων έγινε δύο ώρες πριν τον αγώνα. Πράγμα απαράδεκτο, γιατί πως είναι δυνατόν να διαθέσεις  σε τόσο λίγο χρόνο τόσα εισιτήρια?
Στον αγώνα δε για τον Παναγιώτη, υπήρχε μόνο ένα εκδοτήριο για την μεγάλη κερκίδα.
Φήμες δε λένε πως τα εισιτήρια τελείωσαν σχετικά γρήγορα με συνέπεια πολύς κόσμος που ήθελε να συνεισφέρει στην οικογένεια μέσο του εισιτηρίου δεν μπόρεσε και συνέπεια αυτού ήταν να γίνει "ντου"  για να μπει ο κόσμος μέσα.
Επίσης η είσοδος του κόσμου από την πλευρά της Καρδίτσης δεν μπορούσε να γίνει λόγο το ότι η σιδερένια πόρτα που ήταν εκεί ήτανε κλειδωμένη, με συνέπεια ο κόσμος μετά το τέλος του αγώνα να ρίξει την σίτα που ήταν εκεί.
Σήμερα Παρασκευή 29 ώρες πριν το νέο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη και πάλι δεν έχουμε ανακοίνωση των τιμών των εισιτηρίων και φυσικά δεν έχουμε και προπώληση.
Τόσο δύσκολο είναι να γίνουν 2-3 βασικά πράγματα? Μη ξεχνάμε πως στην περιοχή Νεάπολης θα λειτουργεί και η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη και η ταλαιπωρία του κόσμου αναμένεται μεγάλη.. 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εγω απλα να θυμισω οτι κατι ρομπες(2) που ηταν στην παε και που αποτελουν τωρα ευτυχως παρελθον απο την ομαδα,ζητουσαν απο το athens club,αν ζητουσαμε τελικα εισιτηρια για το πεταλο που καθομαστε,αυτα να τα επιστρεφαμε 4 24ωρα(δεν εκανα λαθος,καλα διαβασατε) πριν το καθε ματς.κ στα επισημα ματς ομως παλι 2 η 3 μερες το αργοτερο πιο πριν κυκλοφορουσαν.στην μοναδικη ομαδα που οι οπαδοι της αντιμετωπιζονται σαν εχθροι,ενω ειμαστε ο πυλωνας που την κραταει