Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Μια Γλυκιά Ήττα...

Προσωπικά θεωρώ πως η ΑΕΛ σήμερα μετά την ήττα από τον  άτιτλο περισσότερα κέρδισε παρά έχασε.
Εκείνο όμως που θέλω πρώτα και πάνω από όλα να σχολιάσω είναι πως θεωρώ απαράδεκτο στους κόλπους του μεγαλύτερου συνδέσμου της ΑΕΛ να θρέφονται φιδάκια, που πετούν στον αγωνιστικό χώρο φωτοβολίδα με στυλό... Κάποτε εμείς οι παλιότεροι ζήσαμε το θάνατο φιλάθλου μας με τον ίδιο τρόπο.. Ελπίζω στο συγκεκριμένο τσογλάνι, (για να μη πω τίποτα χειρότερο),  να μη του ξανά επιτραπεί να βρεθεί στο γήπεδο, πιστεύω πως ο σύνδεσμος έχει τον τρόπο.

Αγωνιστικά τώρα, σύντομα και περιεκτικά ξεκινώντας από τι δεν μου άρεσε:
Ο Μιχαηλίδης δεν ξέρω αν μπορεί να μας βοηθήσει, ίσως θα έπρεπε ο Σωτηρίου να πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής ώστε να είναι πιο έτοιμος.
Τα μπακ παρουσίασαν τα γνωστά προβλήματα, ο ένας καλός μπροστά, ο άλλος καλός πίσω..
Ο Ιγγλέσιας ίσως αν κουρέψει τα μαλλιά να μπορέσει να παίξει λίγο μπάλα, διαφορετικά, χλωμό το κόβω.
Ο Καραχάλιος δυστυχώς κατά την άποψη μου φάνηκε το γιατί έπαιζε στην Σαλαμίνα.
Πριν γράψω για τα θετικά θα ήθελα να τονίσω πως όταν η ομάδα έβαλε την μπάλα στο χορτάρι δημιούργησε, όταν η μπάλα ταλαιπωρούταν στον αέρα με Νταμπιζιές δεν...
Στα θετικά τώρα:
Ο Νεμπεγλέρας για ακόμη μια φορά ήταν από τους κορυφαίους
Ο Χατζής έδειξε ότι είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση, με πολλά τρεξίματα, και τον κατάλληλο τσαμπουκά.
Ο Ααράμπ άρχισε να θυμίζει το παρελθόν, και ίσως να είναι η έκπληξη.
Πλίαγκας, (σκόρερ), Ζεκίνια, με πολλά τρεξίματα, και αρκετή συμμετοχή στο παιχνίδι.
Ενώ ο Τσιμπάμπα με την είσοδό του έδειξε πως όχι απλά βρίσκει τα πατήματα του, αλλά μπορεί αν βάλει μυαλό να εξελιχτεί σε μεγάλη απειλή για κάθε αντίπαλο.
Κλείνοντας θα γράψω πως το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 1-2 με σκόρερ τους Παπαζαχαρία, Σολτάνι για τον άτιτλο, και Πλιάγκα για εμάς.

ΥΓ: Τσιώλη εσύ προκάλεσες την γιούχα.. οι δηλώσεις σου, αυτά τα αποτελέσματα φέραν. Δε πιστεύω να περίμενες τίποτα λιγότερο..



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο Ο ΟΝΟΥΑΤΣΙ.......ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!ΚΑΙ Ο ΜΑΤΙΑΣ ,...........ΠΑΕΙ ΓΙΑ "ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ"!ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.........................!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ Α' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΣΙΝΕΣ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!

vissini coursaros είπε...

Αν σε καιρό που η κρίση έχει χτυπήσει όλα τα νοικοκυριά ανεβάσει τις τιμές των διαρκείας, θα ναι σαν να σου λέει ότι δε σε θέλω στο γήπεδο... Για άλλη μια φορά η ΑΕΛ θα είναι η χαμένη, από λάθος χειρισμούς του μεγαλομετόχου της.

Τόλιος είπε...

Εντάξει και οι νταμπιζιές που λες και εσύ κουρσάρε θα γίνονται πάντα σε ένα ματς (αρκεί να μην γίνει ο μόνιμος τρόπος ανάπτυξης) απλά κάποιες φορές μπορεί να βρίσκουν στόχο άλλες όχι. Κατα τα άλλα συμφωνώ. Ο Αραμπατζής δεν ξέρω επειδή πιστεύω οτι αυτός προορίζεται για βασικός είναι τραυματίας? ή απλά ανέτοιμος λόγω ότι έχασε την προετοιμασία απο τραυματισμό?

vissini coursaros είπε...

O Αραμπατζής πιθανότατα θα μπει στην ομάδα από τον άλλο μήνα. Είχε τραυματισμό, σοβαρό, και ας ελπίσουμε ότι θα βρει γρήγορα την φόρμα του