Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ξενέρωμα....Αυτό Θέλουν...

Ίσως πολλοί από εσάς να ήταν η πρώτη σκέψη που κάνατε διαβάζοντας ή ακούγοντας την απόφαση για ματαίωση της εκδίκασης της προσφυγής της ΑΕΛ στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο.
Σίγουρα, η ματαίωση αυτή μας έβαλε σε σκέψεις. Αλλά ας δούμε τα ενδεχόμενα.
Μέχρι τέλους της εβδομάδας, ή το αργότερο ως την Δευτέρα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Φάκος
θα ανακοινώσει τις νέες διώξεις, πιθανότατα κατά είκοσι ομάδων. Σύμφωνα με όλα τα αθλητικά sites στις ομάδες που είναι στην λίστα περιλαμβάνονται και αυτές της Κέρκυρας, του Οφη  και των Ιωαννίνων από την κλίκα,καθώς και εκτός των άλλων της  Δόξας Δράμας  και Λεβαδειακού, από την Β' εθνική οι οποίες μάλιστα εγείρουν αξίωση να αγωνιστούν στην λίγκα.
Άρα θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το επίπεδο. Εξελίξεις που πιθανότατα θα δημιουργήσουν τέτοιο μπάχαλο που μετά θα ναι αρκετά δύσκολο να συνεχιστή  το πρωτάθλημα παρωδία της κλίκας. Ένα το κρατούμενο λοιπόν.
Εν συνεχεία και μετά την ανάρτηση στο επίσημο πόρταλ της ΠΑΕ στο facebook, ότι η ΕΕΑ δεν μπορεί να επανεξετάσει την αδειοδότηση του κώλου και καβάλας έχουμε 2 τα κρατούμενα.
Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω ως τρίτο το κρατούμενο την προσφυγή του Σανκαρε από τον κώλο ώστε να μείνει ελεύθερος. Εύχομαι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!!
Βάλτε τα τώρα όλα μαζί, και πείτε μου που θα παίζουμε του χρόνου.
Να μας ξενερώσουν θέλουν... δεν θα τους περάσει...
keep the faith...10 χρόνια μα... Δεν Ξενερώσαμε....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: