Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τους Πήραν Χαμπάρι και Αλλού...

Κοιτάς αριστερά, κοιτάς δεξιά, κοιτάς μπροστά, ένα πράγμα βλέπεις. "Γυμνοσάλιαγκες" της δημοσιογραφίας, άβουλα όντα τα οποία πληρώνονται για να εξυπηρετούν τους εργοδότες τους.

Περιμένεις να διαβάσεις καμία άποψη και αυτό που βλέπεις παντού είναι "επαγγελματίες γλείφτες" αφεντικών.
Ρίχνεις μια ματιά και εκτός Ελλάδας για να δεις τι γίνεται και καταλαβαίνεις τη διαφορά. Θες Αγγλία; Θες Ιταλία; Θες Ισπανία; Θες Γερμανία; Τα ΜΜΕ έχουν ανθρώπους εξπέρ στο είδος τους, οι οποίοι αναλύουν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τα πάντα και με τεκμηριωμένες απόψεις καταγράφουν την πραγματικότητα.
Τα βάζουν με προέδρους, με κυβερνήσεις, με όλο τον κόσμο και άμα λάχει ρίχνουν και συλλόγους όπως η Γιουβέντους στη 2η κατηγορία.
Για όσους έχουν ξεχάσει, από δημοσιογράφο αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο "Καλτσιόπολις" που είχε σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της "Μεγάλης Κυρίας" και την αφαίρεση πρωταθλήματος από την κατοχή της. Ούτε τα πήρε για να κάνει τουμπεκί, ούτε κώλωσαν πουθενά αυτός και το Μέσο του, που ήταν η εφημερίδα "Γκαζέτα ντέλο σπορ".
Εδώ; Εδώ το πράγμα έχει ξεφύγει. Πας να διαβάσεις μια άποψη και καταλήγεις συνεχώς στο ίδιο πράγμα. Ο "Χ" πρόεδρος είναι ο τέλειος, ο "Ψ" είναι ο κορυφαίος και ο "Ω" είναι ο καλύτερος.
Κόψτε λίγο το γλείψιμο ρε μάγκες, θα στερέψει το σάλιο σας...
Πηγή : sportdog.gr
Σχόλιο: Τελικά παντού τα ίδια συμβαίνουν..... 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μονο που εδω εχουμε και γυμνοσαλιαγκες "οπαδους" και "φιλαθλους" που βαρανε παλαμακια για να ειναι τρεντυ ή γιατι την εκλασαν απο την "τρομοκρατια" του 98%...