Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ονόματα δε Λέμε....

Είναι αλήθεια ότι δεν του το χα, είναι αλήθεια πως μαθαίνοντας τα γεγονότα εξεπλάγην ευχάριστα, γιατί μου έδειξε πως έχει το σθένος να το κάνει και να βρεθεί άνεργος, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.
Σάββατο βράδυ, η βραδιά αφιερωμένη στον Παναγιώτη, και ένας πρώην δικός μας, αυτή την φορά, όχι ξεκρέμαστος, βρέθηκε στο νέο γήπεδο της ομάδας μας ως φιλοξενούμενος, σε έναν αγώνα όπου τα συναισθήματα πλημμύριζαν τις κερκίδες.

Κάπου εκεί στο 2ο ημίχρονο, και ενώ οι αλλαγές της ομάδας μας ήταν σε εξέλιξη με τον "πρώην" ριγμένο στο καναβάτσο, μιας και το σκορ βρισκόταν στο 2-1, και η ΑΕΛ έδειχνε ποιος είναι το αφεντικό, γυρνώντας στον πάγκο της ομάδας μας ο σπυριάρης έκανε την χαρακτηριστική κίνηση της "χούφτας" σε παλινδρομική κίνηση. Όπως ήταν φυσικό, οι φίλαθλοι πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων και όχι μόνο, αντέδρασαν έντονα. Ο σπυριάρης τότε γύρισε προς την κερκίδα, και με χαρακτηριστικό αργό τρόπο είπε προς την κερκίδα "Σας γ.....ω τη μάνα".....
Φυσικά και πάλι η μανούρα δεν άργησε να γίνει.. Το περιστατικό έληξε εκεί, για πολλούς, όχι όμως για τον αντιπρόεδρο (ναι υπάρχει ακόμα αυτός!!!).
Μετά την λήξει του αγώνα, ζητήθηκαν σε έντονο ύφος από τον "αντί" εξηγήσεις γιατί επετράπη να γίνει μανούρα στον σπυριάρη, και γιατί ο υπεύθυνος ασφαλείας δεν τον προστάτεψε!!! (άκουσον άκουσον).
Η απάντηση ήταν άμεση ειλικρινής και αφοπλιστική : "εκεί (πίσω από το πάγκο), οι περισσότεροι καθόταν με προσκλήσεις, τι να προστατέψω τους καλεσμένους σας, ή τον πρώην.
Το ένα έφερε το άλλο, και επειδή ο "αντί" δεν δεχόταν κουβέντα, υπήρξε η παραίτηση.
Βέβαια άλλο σενάριο θέλει πως το σκηνικό ήταν "κουμπωμένο" , έτσι ώστε η είσοδος του αδελφού, να γίνει καταλαμβάνοντας την θέση του.. Ναι καλά διαβάσατε!!! Ναι θα αναλάβει πόστο ο αδελφός, και θα πραγματοποιηθεί το ένα από τα πολλά που είχε εξαγγείλει αρχές καλοκαιριού, τώρα για τα άλλα, μη ρωτάτε!! Ποιος ξέρει μπορεί στην συνέχεια να έρθουν και οι αδελφοί Καλοχριστιανάκη, (ή κάπως έτσι), άσε που μπορεί αργότερα να γίνει και ΑΜΚ... Αλλά έχουμε χρόνο... Θα γράψω αργότερα για αυτά.





Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι βρε 'συ! Μάλλον την ξέχασε το παιδί την "πολυμετοχικότητα" με τις τόσες προσφυγές που δεν προλάβαινε να αποσύρει! Για πότε την είχε προγραμματίσει;!!!