Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τρεις και ο Κούκος...

Σαββατοκύριακο είναι, είπα και γω να χαλαρώσω, βλέπεται ένα καλοκαίρι, μας έφαγε η ανάγνωση νομικών συγγραμμάτων, ώστε να ενημερωθούμε και να γίνουμε σοφότεροι για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την ΑΕΛ και την κατηγορία που θα αγωνίζεται. Σοφότεροι πάντως σίγουρα δε γίναμε, το μόνο που καταφέραμε πάντως είναι να είμαστε πιο μπερδεμένοι καθώς οι "τραβεστί" αποφάσεις, έκαναν την μπάλα να χαθεί.

Άλλος είναι όμως ο σκοπός που ξεκίνησα να γράψω και αλλού με πήγε ο ειρμός της σκέψης
Τι ήθελα να γράψω και γιατί χάλασα την ησυχία του Σαββατοκύριακο μου, αλλά και του δικού σας?
Ερχόμενος από τα παράλια λοιπόν αργά το απόγευμα, ακούγοντας το κρατικό ραδιόφωνο, ανάφερε το πόσος κόσμος είναι στον αγώνα τέλης- μπαοκ.
Πόσους είπε πως παρευρίσκονται ο speaker? 1500 άτομα!!!!!!
Ναι καλά διαβάσατε, στο στάδιο του Ηρακλείου , και για την 2η αγωνιστική, οι θεατές που παρακολούθησαν το ματς μεταξύ των ομάδων που προανέφερα δεν ήταν παραπάνω από 1500!!! Και μάλιστα αυτός ο αριθμός επετεύχθη έπειτα από την έκκληση παπουτσάκη ως προέδρου της κλίκας ώστε να βοηθήσει ο κόσμος, γεμίζοντας τα γήπεδα.
Και όμως αυτή η ομάδα θέλει να παίξει και στην Ευρώπη....
Ελλάς το μεγαλείο σου...



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

coursarko metoxes stin ael apo pote tha pairnoume?etsi den eixe pei o mikoniatis?kane ena themataki se parakalo ?ta papagalakia to thapsan to themataki min ksexniomaste!!!!!nteforme se vlepo

vissini coursaros είπε...

Θα γίνει και αυτό.... όλα στην ώρα τους. Από κει και πέρα, όπως όλος ο κόσμος έτσι και εγώ, χρειάζεται time out, θεώρησα σωστό για τον εαυτό μου να το κάνω τώρα, που τίποτα το ουσιαστικό δεν υπάρχει. Από το βράδυ, που θα γράφω από pc και όχι από κινητό, θα ξαναμπούμε σε ρυθμό.