Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αγώνας....

Αγώνας ήταν, (φιλικός),  και πάει.. σίγουρα από την στιγμή που και ο ίδιος ο προπονητής δεν έμεινε ευχαριστημένος, πως θα μπορούσαμε να μείνουμε εμείς ως οπαδοί.
Διάβασα εδώ : http://aelomania.blogspot.com/2011/09/blog-post_17.html πως η ΑΕΛ θα έχει πρόβλημα γιατί οι παίχτες της είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν ομάδες super league.
Διαφωνώ... Διαφωνώ ελπίζοντας να μη με κακίσει ο συντάκτης του,  και εξηγώ παρακάτω:

Σίγουρα η ομάδα σήμερα, (χθες), έδειξε να μην έχει την σπιρτάδα που χρειάζεται να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο, οι απουσίες όμως στην ενδεκάδα της ήταν πολλές.
Μιλώντας με ένα παλαίμαχο στο γήπεδο μου είπε το εξής : Δεν είναι θέμα η κατηγορία που θα παίζουμε, σκέψου πως αυτά τα παιδιά προπονούνται μήνες τώρα, αλλά αγώνα επίσημο (ουσία δηλαδή), δεν έχουν κάνει ακόμη. Όσο επαγγελματίας και να είσαι, κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σου το χεις αυτό.
Δικαιούται και η ΑΕΛ ένα "κακό" ματς θα πω εγώ... ένα κακό ματς που το κέρδισε όμως.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα.. σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεσαι, ναι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά ας έχουμε το προνόμιο να είμαστε οι καλύτεροι, και αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Ο αντίπαλος έδειξε να είναι αρκετά γυμνασμένος, σίγουρα  έμεινε εντυπωσιασμένος από το γήπεδο που αντίκρισε.
Στα θετικά θα βάλω για ακόμη μια φορά την παρουσία του Χασομέρη. Δεν ξεχωρίζει αλλά δείχνει να είναι ο παίχτης του προπονητή, ο παίχτης που δουλεύει για την ομάδα.
Αρνητικά, για ακόμη μια φορά τα μπακ... αν και ο Κατσιαρός σήμερα πιστεύω ήταν καλύτερος από κάθε άλλη φορά, στα μπακ δείχνει να χωλαίνει η ομάδα. Κάποιος εν ονόματι Οικονόμου την τρίτη μένει ελεύθερος από Καβάλα... 21 χρονών με πολύ καλές παρουσίες πέρσι.. Λέω εγώ τώρα...
Επίσης αρνητική παρουσία είχε και ο Ιγγλέσιας για όσο αγωνίστηκε, δυστυχώς δείχνει να μη θέλει να βοηθήσει τον εαυτό του.
Προβληματισμός, για τον τέταρτο αν δεν κάνω λάθος μυικό τραυματισμό παίχτη της ομάδας, τούτη την φορά κλήρωσε για τον Σιατραβάνη.. Ελπίζω να είναι κάτι μικρό.
Τέλος θα κλείσω με το μεγαλύτερο αρνητικό συναίσθημα που μου προκλήθηκε στο γήπεδο.. η παρουσία του κόσμου.. ξέρω, Σαββατόβραδο, καλός καιρός, γάμοι, κοινωνικές εκδηλώσεις, κλπ κλπ. αλλά το πολύ 3000 άτομα στο γήπεδο είναι λίγα.. πολύ λίγα, αν και τα εισιτήρια ήταν ακριβά, και ας πάσχιζαν, όσοι μπαίνουν τζάμπα, από ραδιοφώνου να μας πείσουν πως οι τιμές ήταν καλές.. Ο κόσμος έχει πρόβλημα...Οικονομικό... μεγάλο, και είναι το μόνο που συνυπολογίζω στην καταμέτρηση, θα πρέπει λοιπόν και εκεί στην ΠΑΕ να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους, για να μην έχουμε γκρίνιες.




Share

1 σχόλιο:

Τόλιος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα για χασομέρη φαίνεται οτι δουλεύει το παιδί.Όπως και το ότι ήταν φυσιολογικό να έχει αυτήν την κάμψη η ομάδα και πολλές οι απουσίες παικτών που λογίζονται ως βασικοί και η απραξία 1,5 μήνα σχεδόν μετά την προετοιμασία. Ας ελπίσουμε να τελειώσει σύντομα αυτό το μαρτύριο για το πότε θα ξεκινήσουμε επίσημα. Τώρα για τα μπάκ λογικά ο Αραμπατζής πάει για βασικός αλλά με ανυσηχεί σε τι κατάσταση θα είναι και πότε θα είναι έτοιμος πάντως ο παπαγεωργίου έχει περιθώρια βελτίωσης με τις σέρρες δεν ήταν άσχημος