Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Λόγια Σταράτα.

Ζούμε όλοι μας σε μια πόλη όπου  η ΑΕΛ είναι το Α και το Ω για πολλούς από μας. Έχουμε ζήσει στο παρελθόν, μανούρες με κρυμμένους αλλόθρησκους γαυροβαζελοβουλγαροσκουληκιάριδες, που ζουν στα σκοτάδια τούτης της πόλης σαν τρωκτικά στους υπονόμους,   που κρύβουν τα φίλαθλα (?) αισθήματα τους, καθότι εμείς αποφασίσαμε να κρατήσουμε την πόλη καθαρή.

Και όμως κάποιοι από αυτούς, κάποιοι που όλοι μας μπορεί να γνωρίζουμε από έναν, ζουν ανάμεσα μας.
Ρωτήστε τους! ρωτήστε τους, να μας πουν πως νοιώθουν για την ομάδα τους,(?) πως νοιώθουν για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ρωτήστε τους... Θα ντραπούν, θα χαμηλώσουν τα μάτια, ίσως ψελλίσουν κάτι, θα βάλουν την ουρά στα σκέλια και θα φύγουν ή στην καλύτερη θα προσπαθήσουν να αλλάξουν κουβέντα.
Και όμως ακόμα υπάρχουν (λίγοι είναι γεγονός), αλλόθρησκοι που προσβάλουν την πόλη μας....
Το νου σας...



Share

2 σχόλια:

Τόλιος είπε...

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι....ευτυχώς όμως δεν έχουμε το χάλι που έχουν άλλοι όπως οι βρωμεροί γείτονες ή φρέσκο παράδειγμα στο ηράκλειο. Εδώ κουμάντο εμείς και οι <> στα λαγούμια τους μια ζωή.Αν δεν τους αρέσει ας αλλάξουν πόλη,αλλά το μόνο που ξέρουν καλά είναι να κάνουν το μάγκα απο βιντεάκια στο youtube και να φτιάχνουν συνδέσμους στο internet,facebook,youtube κλπ.Αποψή μου είναι ότι οι πορωμένοι αλλόθρησκοι δεν αλλάζουν παραμένουν πρόβατα ότι και αν τους λέμε. Και κυρίως αυτό αφορά τους γαύρους. Εκεί, επιμένουν τα ζώα. Αλλά τί να πείς αφού έχουν μάθει στα έτοιμα έχουν γίνει φυτά...Αλλά όπως λέει και ο σοφός όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος....ας έχουν το νου τους ορισμένοι δεν είμαστε Νέα Υόρκη ξέρουμε τι μας γίνετε ή εν πάση περιπτώσει μαθαίνουμε εύκολα...

Ανώνυμος είπε...

πατημα στο λαιμο