Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Άντε να δούμε...

Καλημέρα! Ωραία μέρα ξημέρωσε σήμερα, μέρα όπου στο πρόγραμμα της υπάρχει το φιλικό της ΑΕΛ με μια άλλη ΑΕΛ, αυτή της Καλλονής από το νησί της Μυτιλήνης. Έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να πάρουμε μια γερή τζούρα της ομάδας.
Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή μέχρι να πάει 7 το απόγευμα και μετά όλοι μας στο γήπεδο, να απολαύσουμε την ΑΕΛ μας, καθώς ο αγώνας ξεκινάει στις 8.

Εκείνο όμως που θα ήθελα σήμερα να σχολιάσω είναι το ότι διαβάζοντας τα "ρεπορτάζ" των "αντικειμενικών" sites, είδα πως στο πλιάτσικο που πάει να γίνει στις ομάδες που υποβιβάστηκαν στην δ κατηγορία (τοπικά πρωταθλήματα), δεν βρίσκω πουθενά την ΑΕΛ να ενδιαφέρει κάποιος παίχτης τoyς. Λογικό θα μου πείτε μιας και υπάρχει σχετική δήλωση. Άλλο όμως είναι αυτό που με "ξενίζει", και αυτό είναι το γεγονός, πως Δράμα και Λιβαδειά αναφέρονται ως ομάδες που ΑΝ παίξουν στην κλίκα θα ενδιαφερθούν για παίχτες τους.
Μήπως θα πρέπει λοιπόν η ΠΑΕ, να πιέσει την ΕΠΟ ώστε η εκδίκαση στο Διαιτητικό να γίνει άμεσα, ώστε έχοντας μια απόφαση για επανεξέταση στην δευτεροβάθμια, έχουμε ένα επιπλέον χαρτί στα χέρια μας?
 Άντε να δούμε...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: