Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Ανύπαρκτοι Πολιτικοί

Ανύπαρκτοι όλο το καλοκαίρι οι πολιτικοί ταγοί του νομού μας! Εδώ γίνεται του κουτρούλι ο γάμος, και εκείνοι μάλλον είναι σε άλλες παραλίες, εξωτικές.
Και όμως ένας από τους τριακόσιους "σωτήρες" της χώρας μας, (βρεγμένη σανίδα που τους χρειάζεται όλους), βρήκε το κουράγιο, βρήκε τη δύναμη (έστω και για τα ψηφαλάκια), να κάνει ερωτήματα προς τους κυβερνώντες, ώστε να ξεκαθαριστούν τα αυτονόητα.

Πάγια τακτική τούτου του blog είναι να μην αναφέρεται σε πολιτικά ζητήματα. Όχι γιατί δεν έχουμε άποψη, αλλά γιατί πολιτική, και ΑΕΛ δεν ταιριάζει. Πως μπορεί να συγκριθεί το κάρβουνο, με το διαμάντι? Δε γίνεται....
Παρόλα αυτά και για να συνεχίσω, βουλευτής της Αχαΐας, καμία σχέση δηλαδή με ομάδες που έχουν άμεσο συμφέρον, κατάθεσε σχετική ερώτηση στην βουλή, για τις 13,5 ομάδες της Κλίκας. Ναι κλίκα και μάλιστα παρανόμων συμφερόντων, την αποκαλεί και εκείνος.
Διαβάστε εδώ την ερώτηση :
 http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7476519.pdf



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω ο αλλος μας ελεγε οτι ειχε 1 γιο και μια κορη στην περιφερεια, για κλωτσιες λεμε

Ανώνυμος είπε...

"Όχι γιατί δεν έχουμε άποψη, αλλά γιατί πολιτική, και ΑΕΛ δεν ταιριάζει. Πως μπορεί να συγκριθεί το κάρβουνο, με το διαμάντι?"

σεβαστό να μην εκφράζεσαι πολιτικά αλλά η πολιτική έγινε κάρβουνο επειδή κάποιοι σαν εσένα δεν μπόρεσαν να την εντάξουν παντού και κάποιοι σαν εσένα άφησαν την πολιτική στους επαγγελματίες πολιτικούς...

για ψάξου...
η πολιτική χωράει παντού γιατί απλώς είναι παντού...
η πολιτική είναι παντού θες δεν θες...
όποιος το ξεχνά ή κάνει πως δεν το ξέρει όλο αν ήταν οφσάιντ θα κοιτάει και μέχρι εκεί...

vissini coursaros είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη της παραπάνω ανάρτησης. Εύχομαι καταρχήν να διαβάσεις και την απάντηση μου η οποία λέει πως αν έστω και λίγο μπορούσες να με γνωρίσεις "πολιτικά", τότε πιθανότατα η άποψη σου θα ταν διαφορετική. Γνωρίζω πολύ καλά τι είναι πολιτική και τι "οι πολιτικοί"
Πολιτική και ΑΕΛ δεν ταιριάζει.Άρα μέσα από εδώ δεν θα γίνεται πολιτική. Άλλοι (ξέρουμε όλοι ποιοι), προσπάθησαν και κατέκτησαν οφίτσια και ας μην ήταν Λαρισαίοι, εξαργύρωσαν την δημοφηλία που τους πρόσφερε η ΑΕΛ.
Επίσης δεν ταιριάζει στην πόλη μας να είμαστε με ένα φρεντο (παλιά ήταν φραπές), στο χέρι, την ώρα που αγανακτισμένοι σε όλοι την χώρα έκαναν τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις και εμείς να προτιμούμε τη γωνία της πανός, την γωνία της ρούσβελτ την γωνία της,..... Αυτό είναι πολιτική, και γω ήμουν παρών, δυστυχώς όμως αποτύχαμε ως πολίτες τούτης της πόλης. Εγώ ήμουν εκεί, γιατί αυτό το θεωρώ πολιτική, οι Λαρισαίοι που ήταν??
Για αυτό λοιπόν αποφάσισα τις πολιτικές μου ανησυχίες - απόψεις, να μην τις εκφράζω μέσα από δω. Θα μπορούσε το blog να είναι γενικού περιεχομένου, αποφάσισα όμως να έχει αποκλειστικά ΑΕΛικό περιεχόμενο, θεωρώντας πως η ΑΕΛ μπορεί να μας ενώσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, σίγουρα περισσότερο από την πολιτική, και τους πολιτικούς, οι οποίοι μας έφτασαν να ζούμε τραγικές στιγμές