Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Μήπως Ήρθε η Ώρα???

Καλώς ο τζερτζελές με τα στημένα, πέρασαν οι μέρες ευχάριστες αφού αυτό που έγινε στην Ελληνική επικράτεια δεν έχει ξανά γίνει.
Καλώς ο χαβαλές στα ράδια, τα ανέκδοτα, τα τραγουδάκια, τα τα τα.....
Μήπως όμως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τα του οίκου μας?
Οι μέρες περνάνε, ο μήνας,  Ιούλιος πια, (καλό μήνα!!), και μεταγραφικά δεν κουνιέται φύλλο. Τη δευτέρα έρχεται ο Κοουλμαν να πιάσει δουλειά, αλλά ακόμη και με το περσινό ρόστερ, (εκτός αυτών που έκαναν προσφυγές),  δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει.

Περιμένουμε ακόμη την άφιξη του Σταύρου Πηλαδάκη στη Λάρισα για να τρέξει την ΠΑΕ, μια μετακόμιση που ανακοινώθηκε αλλά ακόμη δεν ολοκληρώθηκε.
Περιμένουμε την ανακοίνωση τεχνικού Διευθυντή ή τεχνικού συμβούλου, και ακόμη τίποτε. Ο Μπονόβας άραγε τι απέγινε? Ισχύουν οι φήμες πως τελικά δεν....
Πρέπει τα λάθη του παρελθόντος να μη ξαναγίνουν. Πρέπει τα 999 να αρχίσουν να μειώνονται... Υπάρχει χρόνος? Όλες οι ομάδες της σούπερ λινκ ξεκίνησαν προετοιμασία, εμείς ακόμη πέραν του γεγονότος ότι δε γνωρίζουμε σε πια κατηγορία θα παίζουμε, δεν κινούμαστε και μεταγραφικά, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο.
Μήπως ήρθε η ώρα να τρέξουν εκεί στην ΠΑΕ??? Λέω γω τώρα.....



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio koursare alla dystyxws h eytyxws prepei na perimenoume...thes na kanoume metagrafes kai sxediasmo gia b kai na meinoume a kai na perimenoume ianouario pali kamia metagrafh mpas kai swthoume?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1 ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.ΑΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΣΕ ΓΑΜ... ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ 2ο...ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΑΝ 50-50 ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ,ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ 5ΑΔΑ ΧΑΛΑΡΑ.

vissini coursaros είπε...

χαλάρωσε ρε μεγάλε!!! η ομάδα ήταν αγύμναστη χωρίς προπονητή όλοι την χρονιά χωρίς γυμναστή μέχρι Γενάρη, και θα βγαίναμε και 5αδα? Έλεος!!! Αμυντικό χαφ δεν είχες για κάνα μήνα το ξεχνάς αυτό? ή φταίει η παράγκα που δεν είχες και δεξί μπακ? Ντάξει να μου πεις πως θα σωνόμασταν έστω και τις τελευταίες αγωνιστικές (όπως σχεδόν κάθε χρόνο), να το δεχτώ, αλλά 5αδα??

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2ου ΓΥΡΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο 5ος ΕΙΧΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ