Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Τερματοφύλακες, Η Αναζήτηση Συνεχίζεται...

Ζέστη(α) έχουμε μπόλικη, από σήμερα δε, έκανε την εμφάνιση της για τα καλά, μεταγραφικά αλλά και ουσιαστικά τίποτα δεν κινείται προς το παρόν, πέραν των γνωστών τοπικών ονομάτων τα οποία θα τα έχετε διαβάσει σε τοπικά ΜΜΕ και άρα είδηση που έχει παιχτεί παύει να είναι είδηση. Με δεδομένο πως όλα και όλοι κρίνονται στο τερέν δεν θα μπω στην διαδικασία αυτή την στιγμή να σχολιάσω παραπέρα. Εκείνο που με έτρωγε τις τελευταίες μέρες, και έπειτα από την αποχώρηση Τσονοφάλσκι ήταν να θυμηθώ το πόσοι τερματοφύλακες περάσαν από την ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια. Άραγε έχετε αναρωτηθεί ποτέ?

Ξεκίνησα την αναζήτηση στο μυαλό μου από την χρονιά στην Β εθνική, και η αναζήτηση αφορούσε τα δίδυμα των τερματοφυλάκων και όχι και τον 3ο του ρόστερ.
Χριστόπουλος - Κηπουρός ήταν το δίδυμο που υπήρχε στην Β εθνική αλλά και που ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας την πρώτη χρονιά στην Α'.
Από κει και πέρα Κοτσόλης, Βράνιτς Σέρεμετ Βιέρα, Αμπάρης, Τσοντοφάλσκι είναι αυτοί που συμπληρώνουν τις χρονιές. Έχουμε λοιπόν  οχτώ τερματοφύλακες, όπου όλοι τους κατά διαστήματα ήταν βασικοί σε αυτά τα 7 χρόνια.  Αν πάλι μετρήσουμε και τον 3ο του ρόστερ τότε ο αριθμός ξεφεύγει κατά πολύ, κάποιοι από αυτοί, Παπαχρήστος την 1η χρονιά, Μπαιμάκης, Σωτηρίου, Mπανταβάνης, Πρίφτης, και πιθανών και κάποιος άλλος που μου διαφεύγει τώρα. Σε τι σημείο είμαστε σήμερα??? Η αναζήτηση συνεχίζεται...



Share

4 σχόλια:

Τόλιος είπε...

Ελπίζω να μην έφυγε ο Τσοντοφάλσκι και να μείνει βασικός ο χαμπάρης. Η εικόνα του τις τελευταίες αγωνιστηκές ήταν τουλάχιστον Γ' τοπικού εκτός αν υπήρχαν και άλλοι λόγοι........δεν μπορεί να έτρωγε ακόμα και αυτά που δεν πήγαιναν μέσα! Τί να πρωτοθυμηθούμε τέλη,νιόνιο,κούλα,γαύρο....

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΦΕΤΟΣ........ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

ton malartz ksexases

vissini coursaros είπε...

Είναι τόσοι που ελπίζω να με δικαιολογείς....